Doç. Dr. Oğurlu: "Yaşlıya Sevgi ve Saygı Göstermek Boynumuzun Borcudur" - Son Dakika
Yerel

Doç. Dr. Oğurlu: "Yaşlıya Sevgi ve Saygı Göstermek Boynumuzun Borcudur"

Doç. Dr. Oğurlu: "Yaşlıya Sevgi ve Saygı Göstermek Boynumuzun Borcudur"

AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Mustafa Oğurlu 18-24 Mart Yaşlılar haftası dolayısıyla yayınladığı mesajda “Yaşlıya sevgi ve saygı göstermek boynumuzun borcudur” dedi.

23.03.2015 08:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Mustafa Oğurlu 18-24 Mart Yaşlılar haftası dolayısıyla yayınladığı mesajda "Yaşlıya sevgi ve saygı göstermek boynumuzun borcudur" dedi.

Bugünün mimarlarının yaşlılar olduğunu belirten AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Mustafa Oğurlu açıklamasında "Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Milli kültürümüzün ve inancımızın en önemli unsurlarından birisi, yaşlılara hürmet göstermek ve onları sahipsiz bırakmamaktır. Bizler nasıl evlatlarımızın geleceğini inşaa ediyorsak, yaşlılarımız da bizim bugünümüzün mimarlarıdır. Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak öncelikli görevlerimiz arasında olup, yaşlılarımıza hak ettikleri ilgi, sevgi ve saygıyı göstermenin boynumuzun borcu olduğu bilinciyle, projelerimizde yaşlılarımıza büyük yer ve önem vermekteyiz. Bu vesileyle kıymetli yaşlılarımızın 18-24 Mart Yaşlılar Haftası'nı tebrik ediyor, hepsine sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum" ifadelerine yer verdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doç. Dr. Oğurlu: 'Yaşlıya Sevgi ve Saygı Göstermek Boynumuzun Borcudur' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement