Doğaka Yönetimi Elbistan'ı Gezdi - Son Dakika
Yerel

Doğaka Yönetimi Elbistan'ı Gezdi

Doğaka Yönetimi Elbistan\'ı Gezdi

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) Yönetim Kurulu, Kahramanmaraş'ın Elbistan'da bir araya geldi.

08.10.2013 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) Yönetim Kurulu, Kahramanmaraş'ın Elbistan'da bir araya geldi.

Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Göksun Kaymakamı Hamza Pehlivan, Afşin Kaymakamı Fatih Aksoy, Ekinözü Kaymakamı Fatih Gül, Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, Garnizon Komutanı Kurmay Binbaşı İbrahim Yazıcı, Emniyet Müdürü Barış Murat Başol, Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan tarafından Pınarbaşı Kale Restoran'da karşılanan Kahramanmaraş Valisi ve DOĞAKA Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Kocatepe ile Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, burada bir dizi incelemelerde bulundular.

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) tarafından Afşin'de düzenlenecek olan toplantı öncesi Elbistan'ı ziyaret eden Vali Kocatepe ve Vali Lekesiz ile ekibi, burada İlçe Kaymakamı Tuncay Akkoyun'dan son genel durum hakkında bilgiler aldı.

Elbistan ziyaretine, Kahramanmaraş Valisi ve DOĞAKA Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Kocatepe başkanlığında, Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Kahramanmaraş Jandarma Alay Komutanı Çoşkun Doğan, Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Metin Aşık, Osmaniye ve Hatay illerinden idareciler, Kahramanmaraş İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Özsoy, kamu kurum ve kuruluş amirleri katıldı.

Ziyaret sonrası bir açıklamada bulunan Kahramanmaraş Valisi ve DOĞAKA Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Kocatepe, şunları söyledi:

"Kalkınma ajansı yönetim kurulu toplantımızın daha önce yönetim kurulumuz tarafından Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş'ın ilçelerinde yapma kararı almıştık. Bu manada ilçelerimizde kalkınma ajansımız tarafından desteklenen projeleri yerinde görmek istedik. Çünkü kalkınma ajansımıza ilçelerimizden de projeler geliyor. Buraların sosyal, coğrafi ve ekonomi potansiyelini yönetim kurulu üyelerimizde görmek istediler."

Hatay Valisi Celalettin Lekesiz ise, "Bölge kalkınma ajansımızın yönetim kurulu kararınca her ay bir ilde toplantı düzenliyoruz. En son toplantımızda sayın valimizin önerisiyle toplantılarımızı yönetim olarak ilçelerde de yapma kararı aldık. Elbistan ilçesi tarihi itibariyle ülke genelinde bilinen, sevilen, özgün ağırlığı olan önemli yerleşim merkezlerinden bir tanesidir. Ben Elbistan'a ilk defa geliyorum. Dolayısıyla Ceyhan Irmağının buradan doğduğunu öğrendim. Benim içinde ilginç bir ziyaret oldu" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Kahramanmaraş Valisi ve DOĞAKA Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Kocatepe ve beraberindeki heyet, ziyaretlerini tamamladıktan sonra Afşin'de yapılacak olan olağan toplantıya katılmak üzere Elbistan'dan ayrıldılar. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doğaka Yönetimi Elbistan'ı Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement