DP Genel Başkanı Gültekin Uysal İl Kongresi İçin Kütahya'ya Geliyor - Son Dakika
Yerel

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal İl Kongresi İçin Kütahya'ya Geliyor

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal İl Kongresi İçin Kütahya\'ya Geliyor

Demokrat Parti (DP) Kütahya İl Başkanı Ahmet Levent Eşiyok yaptığı basın açıklamasında, Demokrat Parti Kütahya İl Kongresi'nin 8 Aralık 2013 tarihinde saat 12.30'da Kütahya Belediyesi Kültür Salonu'nda yapılacağını söyledi.
İl Başkanı Ahmet...

05.12.2013 14:34

Demokrat Parti (DP) Kütahya İl Başkanı Ahmet Levent Eşiyok yaptığı basın açıklamasında, Demokrat Parti Kütahya İl Kongresi'nin 8 Aralık 2013 tarihinde saat 12.30'da Kütahya Belediyesi Kültür Salonu'nda yapılacağını söyledi.

İl Başkanı Ahmet Levent Eşi yok, Demokrat Parti'nin Türkiye'nin en köklü siyasi geleneği olduğunu belirterek, Türkiye'nin siyasi yapısında asıl eksik olanın Demokrat misyon olduğunu ifade etti. Türkiye'de iç ve dış politikada yaşanan gelişmelerin tedirginlik verici olduğunun altını çizen Eşiyok, iktidar partisinin her şey ben bilirim oldu bittisi ile yaptığını ifade ederek, iktidar partisinin iktidarını devam ettirmek için suni polemikler ve olaylar çıkardığını, Mecliste bulunan iktidar ve muhalefetin kişisel karalamalar ile gerçekçi politikalar üretmeyen ve demokrasinin gelişmesine katkı yapmayan gereksiz tartışmalar ile ülkenin enerjisini boşa harcattıklarını ifade etti.

Türkiye'nin en önemli meselesinin tam demokrat bir anayasa olduğu halde ve Meclisteki partilerin bu sözü verdikleri halde bunu yerine getirmediklerini kaydeden, A.Levent Eşiyok, "Türkiye'nin önünü açacak demokrat bir anayasa ancak Demokrat Parti gibi demokrat kök ve gelenekten gelen ve bu düşünceye sahip bir parti yapabilir. Türkiye'de muhalefet boşluğu her geçen gün kendini gösteriyor. Millet bu iktidarın ömrünü doldurduğuna inanıyor ve alternatif arıyor. Demokrat Parti, Genç ve vizyon sahibi lideri Genel Başkanı Gültekin Uysal ile Türkiye'nin önünü açacak, muhalefet boşluğunu ortadan kaldıracak ve alternatif olacak Demokrat Parti'nin kilometre taşlarını yeniden döşüyor. Bu kilometre taşlarından biri de 8 Aralık 2013 tarihinde yapacağımız Kütahya İl Kongremizdir. Hiçbir davet beklemeden tüm partililerimiz, Demokrat Parti'ye gönül vermiş dava arkadaşlarımızı 8 Aralık 2013 tarihinde Saat 12.30'da Genel Başkanımzı Gültekin Uysal'ın da katılacağı Belediye Kültür Saray'ındaki il kongremize bekliyoruz" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel DP Genel Başkanı Gültekin Uysal İl Kongresi İçin Kütahya'ya Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement