Dp, Kastamonu'da 8 Belediyeyi Almayı Hedefliyor - Son Dakika
Yerel

Dp, Kastamonu'da 8 Belediyeyi Almayı Hedefliyor

Dp, Kastamonu\'da 8 Belediyeyi Almayı Hedefliyor

Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Naşit Birgüvi, Kastamonu ziyaretinde yaptığı açıklamada 8 belediyeyi kazanmayı hedeflediklerini söyledi.

28.06.2012 10:22

Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Naşit Birgüvi, Kastamonu ziyaretinde yaptığı açıklamada 8 belediyeyi kazanmayı hedeflediklerini söyledi.

Seçim İşleri Başkanı Nahim Muammer Kırmacı ile Kastamonu'yu ziyaret eden Birgüvi, Kastamonu'da partisinin il başkanlığını ziyaret etti. Birgüvi'ye DP Kastamonu İl Başkanı Kadir Abca ve partililer eşlik etti.

Birgüvi, DP İl Başkanlığı binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, partisinin yaklaşık 2 ay evvel büyük kurultayını tamamladığını hatırlattı. 66 yıllık bir parti olduklarını belirten Birgüvi, "Nice 66 yıllara dayalı bir çalışmayı başlatmak üzere 'Millete gidiyoruz' sloganıyla, millet ile buluşmak üzere tekrar Anadolu'ya 81 vilayetimize dağılacak şekliyle yollara düştük. Bugünde bu çalışma ayağının Kastamonu ayağını idrak etmekteyiz" dedi.

Türkiye'nin 2014 yılında iki seçimi birden yaşayacağını söyleyen Birgüvi, yerel yönetimler ve Cumhurbaşkanlığı halk oylamasında, iki yıllık seçim sürecini verimli şekilde değerlendireceklerini belirtti. Önlerindeki 2 yılık çalışma sürecini en iyi şekilde değerlendireceklerini vurgulayan Birgüvi, "Teşkilatlarımızla tekrar kaynaşmak, tekrar yıpranmış binamızı yenilemek üzere bugün diğer illerimizi gezdiğimiz gibi Kastamonu ilimize de bir yoklama ateşi yapmak üzere geldik" diye konuştu.

Bu ilk adımdan sonra Demokrat Parti'nin yeni seçilen Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın da yakın bir tarihte Kastamonu'ya gelip vatandaşlarla kucaklaşacağını ifade eden Birgüvi, "Böylece teşkilatımızda tekrar bir araya gelmenin hazırlığını yapacaktır" dedi,

DP Seçim İşleri Başkanı Erdal Demirtaş ise, Kastamonu'da 8 belediyeyi kazanmayı hedeflediklerini açıklayarak, merkez belediyesi içinde mücadele edeceklerini belirtti. Demirtaş, Taşköprü Belediyesi'nin DP'li olduğunu hatırlatarak, aynı zamanda İnebolu ve Cide'de de güçlü olduklarını söyledi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dp, Kastamonu'da 8 Belediyeyi Almayı Hedefliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement