Dpü Öğretim Görevlisi Arabacı, Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Dpü Öğretim Görevlisi Arabacı, Hayatını Kaybetti

05.01.2012 14:00

(38), geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Kütahya Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü Öğretim Görevlisi Fahri Arabacı

(38), geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, gece evinde kalp krizi geçiren ve Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Arabacı, kurtarılamadı.

Arabacı, 1998-2004 yıllarında DPÜ Fen Edebiyat Fakültesi, 2004-2007 yıllarında DPÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda (BESYO) yaptığı görevini, 2007'den bu yana DPÜ Kütahya Meslek Yüksekokulunda sürdürüyordu.

Maden-İş Sendikasının eski yöneticilerinden Destan Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Arabacı'nın oğlu Fahri Arabacı'nın cenazesi, yarın öğleyin Ulu Cami'de kılınacak cenaze namazının ardından Sultanbağı Mezarlığında toprağa verilecek.

- KÜTAHYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dpü Öğretim Görevlisi Arabacı, Hayatını Kaybetti - Son Dakika


Advertisement