DSP Konak Belediye Başkan Adayı Dr. Hakan Tartan - Son Dakika
Yerel

DSP Konak Belediye Başkan Adayı Dr. Hakan Tartan

DSP Konak Belediye Başkan Adayı Dr. Hakan Tartan

Demokratik Sol Parti (DSP) Konak Belediye Başkan Adayı Dr. Hakan Tartan, küçük bir grubun CHP içindeki egemenlik mücadelesine kurban gittiklerini ve başarının cezalandırıldığını, belirterek, “Halka ‘anket sonucunda başarılı olan adayımızdır’ denildiği halde bu sözler tutulmadı.

14.03.2014 15:39

Demokratik Sol Parti (DSP) Konak Belediye Başkan Adayı Dr. Hakan Tartan, küçük bir grubun CHP içindeki egemenlik mücadelesine kurban gittiklerini ve başarının cezalandırıldığını, belirterek, "Halka 'anket sonucunda başarılı olan adayımızdır' denildiği halde bu sözler tutulmadı. Bir önceki seçimlerde şu an CHP'nin kurtarıcı ismi olarak görülen Sayın Mustafa Sarıgül ile Eskişehir'in efsane belediye başkanı Yılmaz Büyükerşen'e de aynı yanlış yapıldı" dedi.

"HALKIN GÖNLÜNDEYİM"

DSP Konak Belediye Başkan Adayı Dr. Hakan Tartan küçük bir grubun CHP içindeki egemenlik mücadelesine kurban gittiklerini ve başarının cezalandırıldığını söyledi. Halkın, yanlışı sandıkta düzelttiğini kaydeden Tartan, "Ben Konak halkının insanların onurları ile oynanması karşısında da sessiz kalmayacağına inanıyorum. Ben de Sayın Sarıgül ve Büyükerşen gibi halkın gönlünde olduğuma inanıyorum" dedi.

"DSP KUCAK AÇMASAYDI, BUGÜN SARIGÜL OLUR MUYDU?"

2009 seçimlerinde yaşananları hatırlatan Tartan şöyle konuştu: "Daha önce de bugün CHP'nin gurur kaynağı olan Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül gibi isimler DSP'den belediye başkanı olmuşlardı. Bakın Sayın Sarıgül bugün CHP'nin İstanbul'daki en büyük gücü. DSP kucak açmasaydı, bugün Sarıgül olur muydu? Siyasetin bazen açmazları var, engelleri var, halkın istemi dışındaki baskıları var. Ama güzel olanı halkın hep en doğru kararı vermesi. Ben de halka verdiğim sözleri yerine getirmek için bir dönem daha şans istiyorum. Bu İzmir'in kalbi Konak'ın geleceğe daha da güvenli bakmasının bir aracı. Başladığım güzel işler var, onları tamamlayacağım. Türkiye'de ekonomik yerel yönetim anlayışı ile farklı bir belediyecilik geliştirdik. İzmir'e tarihinin en büyük yatırımlarını çektik. Uluslararası organizasyonlar, kültür ve sanat aktiviteleri, tarihe saygı, müzeler. Güler yüzlü ve insana saygılı bir belediyecilik anlayışı. Anketlerde ortaya çıkan destek tablosu halkın bize güvendiğini ortaya koyuyor." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel DSP Konak Belediye Başkan Adayı Dr. Hakan Tartan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement