Dündar Ve Özdil'e Ödül - Son Dakika
Yerel

Dündar Ve Özdil'e Ödül

Dündar Ve Özdil\'e Ödül

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde, bu yıl ikincisi düzenlenen Kültür Sanat ve Edebiyat Festivali kapsamında düzenlenen yılın en iyileri ödülleri sahiplerini buldu

09.04.2011 18:22

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde, bu yıl ikincisi düzenlenen Kültür Sanat ve Edebiyat Festivali kapsamında düzenlenen yılın en iyileri ödülleri sahiplerini buldu. 'Yılın Habercilik Ödülü' Star Haber Grup Başkanı Uğur Dündar, 'Yılın Gazetecilik Ödülü' ise Hürriyet Gazetesi Yazarı Yılmaz Özdil'in oldu.

MHP'li Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın makamında düzenlenen törende, Dündar ve Özdil ve Uğur Dündar'ın plaketlerini DHA Nazilli Temsilcisi Şevket Altınayar teslim aldı. Törende konuşan Alıcık, 'Belediyecilik sadece kent hizmetleriyle sınırlı değildir. En önemli görevlerinin arasında kentin kültürel dokusunu korumak, yaşatmak ve tarihsel bağlarını güçlendirmek gelir. Belediye olarak en büyük hedefimiz ilçemizi kültür, sanat ve ekonomik olarak geliştirmek yarınlara hazırlamaktır. bu kapsamda festivalimizi uzun soluklu olması için elimizden geleni yapacağız' dedi.

Ödüle layık görülen Özdil ve Dündar'ın ülkemizin yetiştirdiği en önemli gazeteciler olduğunu belirten Alıcık, 'Kendilerine ödüllerini yanı sıra Nazilli'nin simgesi haline gelen birer 'Uzun Yaşam Sandığı' armağan ediyoruz. İlçemizdeki, uzun yaşamın sırrı doğal ortamda yetişen tarımsal ürünlerimiz ve iklimimizdir. Bu sandığın içinde bölge insanının uzun yaşamının sırrı olarak gösterilen zeytinyağı, zeytin, bal, el yapımı reçel, kestane şekeri, kestane unu, kekik, kekik suyu, pekmez, kuru peynir, tahin, incir, ceviz, yer fıstığı ve kurutulmuş dört çeşit meyve yer alıyor. Dündar ve Sayın Özdil'e de uzun, sağlıklı ve başarılı bir ömür diliyoruz' diye, konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Dündar Ve Özdil'e Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement