Duran Kalbi Yeniden Çalıştırıldı - Son Dakika
Yerel

Duran Kalbi Yeniden Çalıştırıldı

Manisa'nın Gördes ilçesinde kalp krizi geçiren ve nabzı atmayan hasta, 112 acil servis ekipleri tarafından yaşama döndürüldü.

03.02.2012 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Gördes ilçesinde kalp krizi geçiren ve nabzı atmayan hasta, 112 acil servis ekipleri tarafından yaşama döndürüldü. Hasta, daha sonra ambulans helikopterle hastaneye taşındı.

Edinilen bilgiye göre, Gördes ilçesi Kaşıkçı köyünde ikamet eden 60 yaşındaki Mehmet Adıyaman kalp krizi geçirdi. Adıyaman'ın yakınlarının sağlık ekiplerine durumu bildirmesi üzerine 112 acil servis ekipleri köye ulaşmaya çalıştı. Kardan dolayı bölgeye ulaşmakta güçlük çeken ekipler, Bodamas mevkisine kadar getirilen Adıyaman'a burada ilk müdahaleyi gerçekleştirdi.

112 Acil servis ekibinden Dr. Ahmet Şengül ve hemşire Rukiye Semerci, nefes almayan ve nabzı atmayan Adıyaman'a kalp masajı yaparak hastayı yeniden yaşama döndürdü.

Bölgenin karla kaplı olması nedeniyle hastanın taşınması için gelen Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans helikopter Adıyaman'ı Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Tedavi altına alınan Adıyaman'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

- MANİSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Duran Kalbi Yeniden Çalıştırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement