Düsiad'tan Emniyet Müdürü Ayhan Burhan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Düsiad'tan Emniyet Müdürü Ayhan Burhan'a Ziyaret

Düsiad\'tan Emniyet Müdürü Ayhan Burhan\'a Ziyaret

Düzce Sanayici ve İşadamları Derneği (DÜSİAD) Düzce’ye atanan yeni İl Emniyet Müdürü Ayhan Burhan’a hoş geldin ziyaretinde bulundu.

07.02.2014 12:41

Düzce Sanayici ve İşadamları Derneği (DÜSİAD) Düzce'ye atanan yeni İl Emniyet Müdürü Ayhan Burhan'a hoş geldin ziyaretinde bulundu.

Ali Gezer'in Gaziantep'e atanmasından sonra yerine gelen yeni Düzce İl Emniyet Müdür Ayhan Burhan'a DÜSİAD tarafından hoş geldin ziyaretinde bulunuldu. DÜSİAD Başkanı Eyüp Çakır ve Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu ziyaret samimi bir hava içerisinde geçti. Düzce Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Eyüp Çakır, Burhan'a şehrimize hoş geldiniz diyerek, Düzce'nin artık asayiş bakımından geçtiğimiz yıllara nazaran yüzde 70 daha güvenli bir il olduğunu ve yaşanılabilir iller arasında yerini aldığını söyleyerek, DÜSİAD'ın çalışmalarından bahsetti. Düzce İl Emniyet Müdür Ayhan ise, Türkiye'nin birçok ilinde görev yaptığını ve Düzce'yi çocukluk yıllarında beri iyi tanıdığını, ailesinin işi dolaysısı ile çok sık bir şekilde Düzce'de konakladıklarını belirterek burada görev yapmaktan onur duyacağını ifade etti.

Ziyaret sonunda DÜSİAD Başkanı Eyüp Çakır, Düzce İl Emniyet Müdür Ayhan Burhan'a Çiçek takdim etti. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düsiad'tan Emniyet Müdürü Ayhan Burhan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement