Düzce Belediyesinden Engellilere Destek - Son Dakika
Yerel

Düzce Belediyesinden Engellilere Destek

Düzce Belediyesinden Engellilere Destek

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram'ın eşi Elka Bayram iki engelliyi daha akülü tekerlekli sandalye vererek sevindirdi.

29.08.2013 12:38

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram'ın eşi Elka Bayram iki engelliyi daha akülü tekerlekli sandalye vererek sevindirdi. Doğuştan kas hastası olan Vedat Altındağ ile küçük yaşta engelli olan Burhan Güler akülü tekerlekli sandalyelerine kavuştular.

Düzce Belediyesinin Sosyal Sorumluluk projelerine gönüllü olarak büyük destek veren Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram'ın eşi Elka Bayram Aziziye Mahallesinde oturan ve doğuştan kas hastası olan Vedat Altındağ ile Ağa Mahallesinde oturan Güler ailesinin oğlu Burhan Güler'e akülü tekerlekli sandalye verdi. Toplumdaki her insanın engelli adayı olduğunu hatırlatan Elka Bayram "Böyle bir projenin içinde bulunmaktan ötürü çok mutluyum. Belediyeye başvuran, muhtarlıklar tarafından tespit edilen engelli insanlara belirli bir program dahilinde akülü tekerlekli sandalyelerini veriyoruz" dedi. Araçların teslimi sırasında Düzce Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Esma Sümer de hazır bulundu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce Belediyesinden Engellilere Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement