Düzce'de Hayat Boyu Öğrenme Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Düzce'de Hayat Boyu Öğrenme Toplantısı Yapıldı

Düzce\'de Hayat Boyu Öğrenme Toplantısı Yapıldı

Düzce Halk Eğitim Merkezi Müdürlükleri tarafından gerçekleştirilen eğitim çalışmalarının birinci dönem değerlendirmesi ve ikinci dönemde yapılması planlanan çalışmaların daha etkin ve verimli hale getirilmesi amacıyla 'İl Hayat Boyu Öğrenme Halk...

05.12.2013 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Halk Eğitim Merkezi Müdürlükleri tarafından gerçekleştirilen eğitim çalışmalarının birinci dönem değerlendirmesi ve ikinci dönemde yapılması planlanan çalışmaların daha etkin ve verimli hale getirilmesi amacıyla 'İl Hayat Boyu Öğrenme Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Komisyonu' toplantısı yapıldı. Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker başkanlığında geniş katılımla yapıldı.

2012-2013 yılı genel değerlendirmesi yapılan toplantıda Halk Eğitim Merkezi ve Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüklerince yapılan çalışmalar da masaya yatırıldı. Toplantıda ayrıca kamu, özel kurum ve kuruluşların talep ettikleri kurs veya eğitim etkinliklerin de tespiti yapıldı.

Hayat Boyu Öğrenme kapsamında 'Okullar Hayat Olsun' projesi, 'Gönül Elçileri', 'Kadınlar İçin Mesleki Eğitimler','Toplum Yararına Programı Projesi' projelerinin amaçları, kazanımları, katılımları ve projeden beklentiler dile getirildi.

Toplantıda Hayat Boyu Öğrenme faaliyetleri kapsamında 2012-2013 eğitim-yılında il genelinde toplam 564 kursun açıldığı ve 12 bin 183 kursiyerin katıldığı belirtilirken bu kurslardan 121 tanesinin okuma-yazma kursu olduğu ve toplam bin 212 kişinin müracaat ettiği bildirildi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce'de Hayat Boyu Öğrenme Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement