Düzce'de Rafting Alanına Gezi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Düzce'de Rafting Alanına Gezi

Düzce\'de Rafting Alanına Gezi
16.04.2012 15:23

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Türkiye'nin Raftingde başlangıç seviyesindeki en iyi yeri olan Cumayeri Dokuz Değirmen'de ki rafting alanını gezerek incelemelerde bulundu.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Türkiye'nin Raftingde başlangıç seviyesindeki en iyi yeri olan Cumayeri Dokuz Değirmen'de ki rafting alanını gezerek incelemelerde bulundu.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Nüfus İl Müdürü Hüsamettin Erkınay ve Turizm İl Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte Cumayeri'ndeki rafting alanı ve Düzce'nin doğa güzelliklerini ziyaret etti. Doğa sporlarının önderliğini yapan raftingin Düzce'de önemli bir yere gelmesi için çalışacaklarını belirterek, "Türkiye'de herkesin rafting yapabildiği tehlike riski en az olan Cumayeri Dokuz Değirmen'deki rafting alanı özellikle büyük illerden gelen misafirlerimizle dolup taşıyor. Bunu kendi gözümüzle de görmek istedik. Ankara ve İstanbul arasındaki bu avantajımızı en iyi şekilde kullanacağız" ifadelerini kullandı.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran ve beraberindeki heyet daha sonra Güzeldere Şelalesi ve Efteni Gölünü gezdi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce'de Rafting Alanına Gezi - Son Dakika


Advertisement