Düzce'de Yüzme Yarışması Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Düzce'de Yüzme Yarışması Heyecanı

Düzce\'de Yüzme Yarışması Heyecanı

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran'ın ilk defa Düzce'ye kazandırdığı yüzme branşında ilk yarışma 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirildi.19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik...

19.05.2013 15:41

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran'ın ilk defa Düzce'ye kazandırdığı yüzme branşında ilk yarışma 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirildi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Düzce'de ilk defa yüzme yarışması yapıldı. Yüzme Antrenörleri Selbi Öztaş ve Elif Ay'ın organize ettiği Gençlik Haftası yarışmalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran ve çocukların velileri izledi.

Gençlik Haftası yüzme yarışmasında sırt 25 metre kızlarda Sinemis Koç birinci, Melisa Kambur ikinci ve Berranur Çiçek üçüncü oldu. Erkeklerde ise Selim Han birinci, Gönenç Soyalp ikinci ve Kaan Öçelik üçüncü oldu.

Sırt 50 metre kızlarda Berranur Çiçek birinci, Zeynep Tozan ikinci ve Melisa Kambur üçüncü oldu. Erkeklerde ise Salih Egemen Kurtuluş birinci, Jan Koç ikinci ve Gönenç Soyalp üçüncü oldu.

Kurbağa 50 metre kızlarda Zeynep Tozan birinci, Melisa Kambur ikinci ve Sinemis Koç olurken erkeklerde Jan Koç, Kaan Özçelik ve Selim Han ilk üç sırayı aldı.

Serbest 25 metre kızlarda Sinemis Koç birinci, Zeynep Tozan ikinci ve Berranur Çiçek üçüncü oldu. Erkeklerde Jan Koç birinci, Selim Han ikinci ve Gönenç Soyalp üçüncü oldu.

Serbest 50 metre kızlarda Sinemis Koç birinci, Berranur Çiçek ikinci ve Zeynep Tozan üçüncü olurken erkeklerde Jan Koç birinci, Selim Han ikinci ve Gönenç Soalp üçüncü oldu.

Yüzme yarışmalarının en küçük yarışmacısı olan 5 yaşındaki Kerem Dinç 25 metre sırt ve serbest kategorilerini tamamlayarak izleyenleri kendisine hayran bıraktı.

(AY)

19.05.2013 15: 31: 32

TSI

NNNN - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce'de Yüzme Yarışması Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement