Düzce Valisi Şahin Koltuğunu, Mehmet Can Özcan'a Teslim Etti - Son Dakika
Yerel

Düzce Valisi Şahin Koltuğunu, Mehmet Can Özcan'a Teslim Etti

Düzce Valisi Şahin Koltuğunu, Mehmet Can Özcan\'a Teslim Etti

Düzce Valisi Vasip, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu Namık Kemal İlköğretim Okulu öğrencisi Mehmet Can Özcan'a teslim etti.

20.04.2012 16:43

Düzce Valisi Vasip, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu Namık Kemal İlköğretim Okulu öğrencisi Mehmet Can Özcan'a teslim etti. Yeni vali prefabrike okulların yerine modern okul binaları istedi.

Tüm yurtta olduğu gibi Düzce'de de bürokratlar bir günlüğüne de olsa koltuklarını çocuklara teslim ettiler. Düzce Valisi Vasip, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu Namık Kemal İlköğretim Okulu öğrencisi Mehmet Can Özcan'a teslim etti.

Koltuğu temsili olsa da bir günlüğüne oturan Özcan dersine çok iyi çalışarak gelmiş. Mehmet Can Özcan, "Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği Dünyada tek çocuk bayramı özelliği taşıyan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramının ve TBMM'nin açılışının 92. yıl dönümünü gururla yaşıyoruz. Atatürk'ün armağan ettiği bu bayramla, geleceğimizin teminatı olan çocuklara verdiği önemin bir göstergesidir. Bu sebeple çocuklarımızın eğitimi oldukça önem taşımaktadır. Eğitim ailede başlar, okulda devam eder. İlimizde eğitim seviyesinin arttırılması öğretmen, öğrenci, veli zincirinin sağlam olmasına bağlıdır. Bunun yanı sıra okullarımızın fiziki yapıları da oldukça önem taşımaktadır. Özellikle, iki deprem geçirmiş olan ilimizde eğitim verilen prefabrik okullarımızın yerine modern okulların yapılması için çalışmalar başlatılmıştır. Konuyla ilgili olarak merkez ilköğretim okullarından Namık Kemal İlköğretim Okulu aciliyetine binaen aynı tarihi yerinde ve en kısa zamanda ihale edilerek çalışmalara başlanmalıdır. Bu binaların teknolojik, sportif ve kültürel bakımdan zengin olması, yavrularımızın eğitimi açısından daha verimli kılacaktır" dedi.

Özcan, "340 bin nüfusuyla ilimiz, sanayi, turizm çeşitliliği, tarihi zenginliği ve üniversitesiyle bölgenin lokomotifi olmaya aday bir kenttir. İlimizin tanıtımında Valiliğimiz önderliğinde belediyeler, sivil toplum kuruluşları, meslek odaları ve vatandaşlarımızın iş birliği içerisinde hareket edilmesi oldukça önemlidir. Bu bağlamda, eğitim alanının olduğu kadar, Düzce'mizi zengin kılan diğer unsurlarda da ülkemiz sıralamasında ilklere imza atmak adına hepimize önemli görevler düşmektedir. Bu görevlerin yapılacağından kuşkum yoktur. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" diye konuştu. Düzce Valisi Vasip Şahin'de Mehmet Can Özcan'a katıldığını söyledi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce Valisi Şahin Koltuğunu, Mehmet Can Özcan'a Teslim Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement