Edremit'te Başkan Kılıç, Esnafla Hasret Giderdi - Son Dakika
Yerel

Edremit'te Başkan Kılıç, Esnafla Hasret Giderdi

Edremit\'te Başkan Kılıç, Esnafla Hasret Giderdi

Edremit Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nden yeniden Belediye Başkan adayı olan Tuncay Kılıç, sanayi esnafı tarafından büyük ilgi ve coşku ile karşılandı.

21.02.2014 14:05

Edremit Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'nden yeniden Belediye Başkan adayı olan Tuncay Kılıç, sanayi esnafı tarafından büyük ilgi ve coşku ile karşılandı.

Halka hizmet edeceği dönemde, kendisinin 1 yılı aşkın hapiste mağdur edildiğini belirten Kılıç, seçim vesilesi ile halk ve esnafla özlem giderdiğini belirtti.

Vatandaşın ilgi ve sevgisinin her şeyden önemli olduğunu belirten Kılıç, esnafa 'Desteğinizle yine, yeniden sizlerle olacağız'dedi.

Tertemiz bir sayfa açarak, belediyeyi halkla birlikte yöneteceklerini ifade eden Kılıç, "Dönemizde vatandaşa hiç sırtımızı dönmedik. İnsanlarımızın düğününde, cenazesinde elimden geldiğince yer aldım. Bütün herkesin derdine derman olmaya çalıştık. Borçlar yüzünden son dönem zor günler yaşadık. Ancak hiçbir zaman halktan kopmadım, koparıldım. Bu nedenle Edremitliye vefa borcumu ödemek istiyorum. 1 yılımı alan zihniyete hesabını sandıkta sorun"diye konuştu.

Edremit'te belde ve köylerinde halkın ilgisine minnettar olduğunun altını çizen Kılıç, "Vatandaşımız işi kime vereceğini biliyor. Ehli kişiye vereceğine inanıyorum. Çünkü bir tarafta Ak Parti'nin halka inmeyen iş adamları, yani baronlar var. Bunlar emekçinin oylarını alacaklarına inanıyorlar! Zeytincimizin hali ortada. Peki zeytinciye ne verdiler? Size vereceğine inanıyor musunuz? Diğer tarafta ise Güre'nin 27 yılını alan zihniyet mi sizi yönetecek. Hala Güreliler babanın yaptığı ana asfalt yolda köye gidiyor, babamın getirdiği suyu içiyor. Havran'da kendisinin hizmeti olamdığı için CHP'li başka belediyeyi övüyor. Biz tecrübemizle mütevaziliğimizle, en alt tabakadan en üst tabakayı kucaklayarak, hizmet aşkımızla yola çıktık. 1 Nisan'da da halkla 3 hilalle, yeniden kucaklaşma günümüz olacak" - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edremit'te Başkan Kılıç, Esnafla Hasret Giderdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement