Edremit'te Esnaf Odaları'nda Seçim Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Edremit'te Esnaf Odaları'nda Seçim Heyecanı

Edremit\'te Esnaf Odaları\'nda Seçim Heyecanı

Balıkesir’in Edremit ilçesi Esnaf Odaları’nda yeni yıl ile beraber kongre heyecanı yaşanıyor.

02.01.2014 16:25

Balıkesir'in Edremit ilçesi Esnaf Odaları'nda yeni yıl ile beraber kongre heyecanı yaşanıyor.

Esnaf Odaları'nda 6 Ocak tarihinde Berberler ve Kuaförler Odası, 7 Ocak'ta Ayakkabıcılar Odası, 8 Ocak'ta Bakkallar ve Bayiler Odası, 9 Ocak'ta Kahveciler ve Otelciler Odası, 10 Ocak'ta ise Şoförler ve Otomobilciler Odası, 11 Ocak'ta Lokantacılar Odası, 18 Ocak'ta Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi, 19 Ocak'ta ise Madeni Sanatkarlar ve Elektrikçiler Odaları'nın kongreleri yapılacak.

4 yılda bir yapılan seçimlerde, son güne kadar her üyenin aday olabileceği belirtilirken Erdoğan Güder, Alaattin Akçeşme, Mustafa Alparslan ve Hayati Seçen'e karşı aday çıkmadı.

Kongrelerde, Şoförler Odası'nda Ahmet Dut, Mehmet Ali Çiftçi, Lokantacılar Odası'nda Ali Şenol Sözeri ile Aykut Dürüst'ün yarışması bekleniyor.

En çekişmeli ise Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi seçimlerinin geçmesi bekleniyor. Seçimlerde önce yönetim kurulu üyesi seçimlerinin yapılacağı kongrede seçilecek yönetimin başkanı seçeceği açıklandı. Buna göre, Mustafa Alparslan, Güven Babaoğlu ve mevcut yönetimin İsmail Dinç yada Şakir Uyar'ın başkanlık için adaylıklarının bulunduğu ise kulislerde konuşuluyor. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edremit'te Esnaf Odaları'nda Seçim Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement