EF Borulama Sistemleri Eğitimi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

EF Borulama Sistemleri Eğitimi Yapıldı

EF Borulama Sistemleri Eğitimi Yapıldı

DİSKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, Elektrofüzyon (EF) Borulama Sistemleri ve İnovasyon Ürünleri Eğitimi düzenledi.

26.04.2016 18:38

DİSKİ Genel Müdürlüğü'nün altyapı çalışmalarında kullandığı teknolojik ürünlerin saha uygulamaları ile sahada yapılan hataların minimize edilmesinin amaçlandığı eğitim, Bağlar Belediyesi Konferans Salonu'nda yapıldı.

Eğitime DİSKİ Genel Müdürü Selahattin Elçi, daire başkanları ile İçme Suyu Daire Başkanlığı, İşletmeler 1. Bölge Daire Başkanlığı ve İşletmeler 2. Bölge Daire Başkanlığı'nda çalışan müdürler ve özellikle sahada çalışan usta, teknisyen ve formenler katıldı.

TEGA Mühendislik tarafından verilen eğitimde teknik sunumu firmanın Ticaret Müdürü Mustafa Ada yaptı. Ada, sunumunda altyapı çalışmalarında boru birleştirme teknikleri ve kaynak işlemlerini kolaylaştıran ekipmanları tanıttı. İnovasyon ürünleri olan polietilen vana, PE yangın hidrantı, sulama hidrantı, EF semer, dostmanşon ile ilgili bilgi veren Ada, sunumunu konferans salonuna getirilen ürünler üzerinde de sürdürdü.

Sahada Montajları Yapıldı.

Teknik eğitimin ardından sahadaki uygulamalı eğitime geçildi. Saha çalışanlarının yoğun bir şekilde katıldığı eğitimde, ana hatta boruyu kesmeden inovasyon ürünü olan elekrofüzyon semer ile kaynak yapıldı. Aynı zamanda filanşlı bağlantıya gerek kalmadan polietilen vana montajı yapıldı.

Sertifikaları Verildi

DİSKİ Genel Müdürü Selahattin Elçi eğitimin ardından, çalışanlara hitaben bir konuşma yaptı. Elçi, eğitime ve eğitimin sürdürülebilirliğine vurgu yaptığı konuşmasında, kurum olarak teknolojik gelişmelerin takipçisi olduklarını ifade etti. Elçi, altyapı hizmetlerinde teknolojik gelişmelerle paralel hizmet üretmekten gurur duyduklarını, bu yolla yurttaşların daha sağlıklı ve konforlu hizmet almalarını sağladıkları için mutlu olduklarını söyledi. Elçi, eğitime yoğun katılımlarından dolayı çalışanlara teşekkür etti. Elçi çalışanlara sertifikalarını vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel EF Borulama Sistemleri Eğitimi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement