Eğitim-iş Sendikası'ndan Üyelerine Sendikal Eğitim - Son Dakika
Yerel

Eğitim-iş Sendikası'ndan Üyelerine Sendikal Eğitim

Eğitim-iş Sendikası\'ndan Üyelerine Sendikal Eğitim

Türkiye genelinde başlattığı eğitim seminerine Edirne’de devam eden Eğitim-İş Sendikası, üyelerine sendikal eğitim verdi.

11.04.2015 16:14

Türkiye genelinde başlattığı eğitim seminerine Edirne'de devam eden Eğitim-İş Sendikası, üyelerine sendikal eğitim verdi.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Arda Toplantı Salonunda verilen eğitime Eğitim-İş Sendikası Edirne Şube Başkanı Hikmet Bölükbaşı, Eğitim İş MYK üyesi Nazım Kırcı, Kamu İş Konfederasyonu Genel Özlük ve Toplu İş Sözleşmesi Sekreteri Engin Çoğal, Eğitim-İş Genel Örgütlenme Sekreteri Hikmet Pala ve üyeler katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Eğitim -İş Sendikası Edirne Şube Başkanı Hikmet Bölükbaşı, sendikacılık konusunda eksikliklerinin olduğunu belirterek, "Seminerlerin Edirne Şubesinde düzenlenmesinin buradaki arkadaşlarımıza büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Bu seminerde eksiklerimizi ve yapmadıklarımızı daha iyi göreceğimiz kanısındayım" dedi.

Toplantı ile ilgili konuşma yapan Eğitim-İş Sendikası Genel Eğitim Sekreteri Önder Yılmaz, örgütleri dolaşarak eğitim verdiklerini söyledi. Sendika içi eğitimler verdiklerini kaydeden Yılmaz, "Eğitim-İş Sendikasının özelliklerini üyelerimize, kadrolarımıza anlatmaya çalışıyoruz. Bizi diğer sendikalardan ayıran özelliklerden biri de laik, demokratik ve kamusal olması yönünde bir tavrımız var. Eğitim İş kolunda çalışanların sınıfsal kazanımlarını geliştirmeyi amaçlıyoruz. Bizim ülkemize yönelik bir tutumumuz da var. İçeride özgür ve demokratik bir ülke, dışarıda da bağımsız bir ülkeden yanayız. Kadrolarımıza bu önemli noktalarda bilgiler aktarıyoruz. Bu anlamda Trakya bölgesindeyiz. Mümkün olduğu kadar hayat felsefemizi, sendikanın duruş ilkelerini anlatmaya çalışıyoruz. Yanımızda konfederasyon MYK'mızdan Engin Çoğal, Genel Örgütlenme Sekreterimiz Hikmet Pala ve MYK üyemiz eski Edirne Başkanımız Nazım Kırcı ile birlikte eğitim çalışmalarımıza devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

Gün boyu devam eden seminerde Eğitim-İş üyelerine sendikal anlamda eğitim verildi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim-iş Sendikası'ndan Üyelerine Sendikal Eğitim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement