Elazığ'da "Anne?baba ve Eğitimcilere Aspirin Öğütler" Konulu Konferans - Son Dakika
Yerel

Elazığ'da "Anne?baba ve Eğitimcilere Aspirin Öğütler" Konulu Konferans

Elazığ Belediyesi ve Özel Harput Eğitim Kurumları İşbirliğiyle "Anne? Baba ve Eğitimcilere Aspirin Öğütler" Konulu Konferans Düzenlenecek.

22.02.2011 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ Belediyesi ve Özel Harput Eğitim Kurumları işbirliğiyle "Anne? Baba ve Eğitimcilere Aspirin Öğütler" konulu konferans düzenlenecek.

Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 25 Şubatta saat 18.30'da Öğretmenevi Konferans Salonu'nda düzenlenecek konferansa, Özel Harput Eğitim Kurumları Müdürü Ahmet Çağlayan'ın konuşmacı olarak katılacağını belirtti.

Selmanoğlu, kendisinin de eğitim camiasına uzun yıllar hizmet eden birisi olduğunu, her zaman eğitim faaliyetlerinin yanında yer aldıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Bizler hizmetlerimizde 7'den 70'e herkesi düşünerek hareket ediyoruz. Özellikle ilköğretim çağındaki öğrencilerin iyi bir eğitim almaları için bizlerin de üzerine düşen her ne görevi varsa yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Bu bağlamda belediyemizle Özel Harput Eğitim Kurumlarının ortaklaşa düzenleyeceğimiz konferansın oldukça verimli geçeceğine olan kanaatimiz tamdır. Konferansa tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz."

- ELAZIĞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Elazığ'da 'Anne?baba ve Eğitimcilere Aspirin Öğütler' Konulu Konferans - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement