Elazığ Kalkınma Kurultayı'na Doğru - Son Dakika
Yerel

Elazığ Kalkınma Kurultayı'na Doğru

Elazığ Kalkınma Kurultayı\'na Doğru

Elazığ Valiliğince 19 20 Eylül'de düzenlenecek Kalkınma Kurultayı ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

11.09.2014 16:00

Elazığ Valiliğince 19-20 Eylül'de düzenlenecek Kalkınma Kurultayı ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Vali Ömer Faruk Koçak, bir otelde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, kurultayın ilk gününde 100'ü aşkın katılımcıyla şehrin geleceğine dair görüş alışverişinde bulunacaklarını söyledi.

Etkinliğin ikinci gününde alınan kararları paylaşarak kentin vizyonunu ortaya koyacaklarını belirten Koçak, "Bununla aslında biz hem Elazığ'a hem Türkiye'ye hem de dünyaya şunu söylemiş olacağız; Elazığ'ın sahipleri biziz, biz hep beraber geleceğimize karar veriyoruz" diye konuştu.

Alınan kararları ve ortaya konulan hedefleri gerçekleştirmek için hep birlikte çalışacaklarını kaydeden Koçak, şunları kaydetti:

"Şubat ayından beri yaptığımız çalışma, 300'den fazla yerel dinamiğin katılımıyla gerçekleşti. 14 sektör başlığı altında çalışmalar yapıldı. Üniversitemizin çok önemli katkıları oldu. Bütün kesimlerden doğrudan faydalandık. Bu daha teknik bir çalışma olacak."

Toplantıya, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Şekerdağ ve basın mensupları katıldı. - Elazığ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Elazığ Kalkınma Kurultayı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement