Elazığ Ticaret Borsası (ETB) Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve yönetim kurulu üyeleri, Elazığ Valisi Muammer Erol'u ziyaret etti.
Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Erol, ziyarette, ETB'nin önemli ekonomik ve sosyal faaliyetler gerçekleştirdiğini ve yeni yatırımların şehre kazandırılmasında da öncü olması gerektiğini belirtti.
Ziyarete, Dumandağ'ın yanı sıra ETB Meclis Başkanı Kerim Sis, yönetim kurulu üyeleri Recep Polatcan, İsmet Bay ve Mustafa Uymaz da katıldı. - Elazığ
Son Dakika › Yerel › Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Dumandağ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Erol'u Ziyaret Etti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?