Elazığspor Yönetiminin İstifa Etmesi - Son Dakika
Yerel

Elazığspor Yönetiminin İstifa Etmesi

Bank Asya 1.Lig ekiplerinden dün yönetim kurulu istifa eden Elazığspor'un eski asbaşkanı Selçuk Cengiz, "Birinci dikkat edeceğimiz husus bir aile olmak.

01.12.2011 18:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden dün yönetim kurulu istifa eden Elazığspor'un eski asbaşkanı Selçuk Cengiz, "Birinci dikkat edeceğimiz husus bir aile olmak. Maddiyat muhakkak ikinci planda önemlidir" dedi.

Öztürk, düzenlediği basın toplantısında, eski başkanı Akın Şatıroğlu döneminde asbaşkan olarak yönetimde bulunduğunu hatırlattı.

Şatıroğlu'nun defalarca kulüp başkanı olması için kendisine teklifte bulunduğunu kaydeden Öztürk, "Ben isteseydim, Ali Cipli bey döneminde bir liste yapılmıştı. O listede benim kulüp başkanı olarak yine ismim vardı. O ara sevgili Ali Cipli başkan adayı olup liste açıklanınca biz listemizi geri çektik. Biz bu işin hiçbir zaman havasında, civasında olmadık" dedi.

Öztürk, dün Vali ve Belediye Başkanı ile görüştüğünü belirterek, şöyle konuştu:

"Uygun olanı ben şöyle düşündüm. Çünkü toplu bir istifa edeceğimiz için bizler de dahil istifa edeceğiz. Beraber geldik, beraber bırakıyoruz. Toplu istifa edeceğimiz için kulüpte bir resmiyette bir sıkıntı yaşanmaması adına bir formül olarak kayyumun atanması lazım. Sayın valimizden rica ettim. Dedim ki,

'Sayın valim 3-4 kişi kayyum atayın kongre sürece 15-20 gün. Bu süreçte resmi bir sıkıntı yaşamayalım. Kendileri de uygun gördüler. Zannediyorum bugün, en geç yarın talimat verirler, kayyum heyeti atanır. Kayyumda kim olur, ben olurum, Nazmi bey olur, Selami bey olur, iki arkadaşımız daha 5 kişilik bir kayvum olur."

Kendisinin herhangi bir göreve talip olmadığını, bunun kamuoyu tarafından bilinmesi istediğini ve bugün itibariyle bu görevi yapacak biri çıkarsa bırakacağını ve hiç gocunmayacağını söyleyen Öztürk, "Ben herhangi bir göreve talip olmadım. Kimseye teklif götürmedim, bu işin zeminini de hazırlamadım. Hazırlasam 10 günce, 3 ay önce, 3 sene önce alırdım. Ben, ne kadar mutluyum ki sevgili Akın başkan bana bu teklifi yapmıştır. Buna layık olmuşsak bu yönetim nezdinde ne mutlu" dedi.

Asbaşkanlık döneminde takımın kendisi için sadece bir hobi olduğunu, o dönem maddi olarak elinden gelen her şeyi yaptığını anlatan Öztürk, "Bugüne kadar hobiydi. O önceki dönem, hobilik bitti şimdi. Şimdi bizim için görev. Şehrimizin büyüklerinin bize verdiği görev bizim için görevdir. Artık boynumuzun borcu oldu. Birinci dikkat edeceğimiz husus bir aile olmak. Maddiyat muhakkak ikinci planda önemlidir ama ikinci planda önemlidir" diye konuştu.

- ELAZIĞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Elazığspor Yönetiminin İstifa Etmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement