Emekli Tuğgeneral Aydın'dan Başkan Ergün'e Veda Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Emekli Tuğgeneral Aydın'dan Başkan Ergün'e Veda Ziyareti

Emekli Tuğgeneral Aydın\'dan Başkan Ergün\'e Veda Ziyareti

Emekliye ayrılan Manisa Tugay Komutanı Tuğgeneral Nehir Aydın, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e veda ziyaretinde bulundu.

15.08.2013 15:58  Güncelleme: 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emekliye ayrılan Manisa Tugay Komutanı Tuğgeneral Nehir Aydın, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e veda ziyaretinde bulundu.

Aydın'ı belediye önünde karşılayan Başkan Ergün, daha sonra Tugay Komutanı ile birlikte makamına geçti. Manisa'da çok güzel dostluklar edindiğini ifade eden Aydın, "Manisa'da artık güzel anılarımız, dostluklarımız var. Mesleğimiz gereği farklı şehirlerde görev yapıyoruz. Görev yaptığımız her şehirde güzel anılarımız oldu fakat Manisa'nın bizde yeri ayrıdır. Görev sürem içerisinde gösterdiğiniz ilgiden dolayı size ve tüm Manisalılara teşekkür ediyorum. Ben Manisa'ya geldiğimde beni güler yüzünüzle karşıladınız ve aynı şekilde uğurluyorsunuz. Sizlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Ergün de Tugay Komutanı Nehir Aydın'ın kentten ayrılacak olmasından üzüntü duyduğunu ifade ederek, "Makamlar her zaman gelip geçici, önemli olan dostlukların kalıcı olmasıdır. Sizleri önümüzdeki yıllarda Manisa'da görmek ve burada ikamet etmeniz bizi mutlu eder. Size bugüne kadar verdiğiniz hizmetleriniz için teşekkür ederim. Yolunuz açık olsun" diye konuştu. Konuşmaların ardından Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Tuğgeneral Nehir Aydın'a hediye takdim etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emekli Tuğgeneral Aydın'dan Başkan Ergün'e Veda Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement