Ortaca'da Emniyet Önünde Yanan Otomobil Korkuttu - Son Dakika
Yerel

Ortaca'da Emniyet Önünde Yanan Otomobil Korkuttu

Ortaca\'da Emniyet Önünde Yanan Otomobil Korkuttu

Muğla'nın Ortaca ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde hareket halinde olan otomobilde çıkan yangın vatandaşlara korkulu anlar yaşattı.

28.09.2013 11:09  Güncelleme: 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ortaca İlçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde hareket halinde olan otomobilde çıkan yangın vatandaşlara korkulu anlar yaşattı.

Ortaca Atatürk Bulvarı üzeri ilçe Emniyet Müdürlüğü önünde hareket halinde olan otomobilde çıkan yangın paniğe neden oldu. İtfaiyenin zamanında müdahalesi ile facianın eşiğinden dönülürken, yanan otomobil kullanılamaz hale geldi. Ortaca'dan Dalaman İlçesi istikametine doğru seyir halinde olan Tolga Öztürk yönetimindeki 48 RR 023 plakalı otomobil, elektrik aksamından çıktığı tahmin edilen yangınla birlikte alev alev yanmaya başladı. Sürücü Tolga Öztürk otomobili terk ederken, yanan otomobilin emniyetin önünde olması ve okulların çıkış saatine denk gelmesi nedeniyle çevrede paniğe neden oldu. Emniyet Müdürlüğü önünde yaşanan olayda, polis ekipleri patlama ihtimaline karşı vatandaşları çevreden uzaklaştırırken, Atatürk Bulvarı çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Olay yerine Ortaca Belediyesi İtfaiyesi'ne bağlı ekipler sevk edilirken, yanan araca ilk müdahale de polis ekipleri tarafından emniyetin içindeki tüplerle yapıldı. Olay yerine kısa sürede intikal gelen itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürürken, olayı izleyen vatandaşlar da rahat bir nefes aldı. Söndürme çalışmalarının ardından yanan otomobil kullanılmaz hale geldi.

Yaşadığı korku dolu anarlı anlatan Tolga Öztürk, "Otomobilim yeni. Kullanırken birden alev aldı. Ben de otomobili terk ettim" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortaca'da Emniyet Önünde Yanan Otomobil Korkuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement