Engelli Basketbolculardan Başkan Tütüncü'ye Ziyaret - Son Dakika
Son Dakika Logo

Engelli Basketbolculardan Başkan Tütüncü'ye Ziyaret

Engelli Basketbolculardan Başkan Tütüncü\'ye Ziyaret
12.09.2013 13:27  Güncelleme: 13:26

Akdeniz Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yü makamında ziyaret etti.

Akdeniz Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yü makamında ziyaret etti.

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Akdeniz Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncuları, kulüp başkanları Soner Yasak ile birlikte Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yü ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Akdeniz Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Soner Yasak, Başkan Tütüncü'ye desteklerinden dolayı teşekkür ederek, "Kepez Arena'yı kendi evimiz gibi kullanıyoruz. Orada hiçbir eksiğimiz olmuyor." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de engellilere desteklerinin devam edeceğini belirterek, "Kepez Belediyesi olarak 'Engeliniz Engelimizdir' projesiyle, engellilerimizle buluşuyoruz. Engellilerimizi sadece onlara ait hafta ya da belirli günlerde hatırlamak yerine her zaman yanlarında olmaya çalışıyoruz. Kepez'de engelleri büyük bir hızla aşıyoruz" ifadesini kullandı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engelli Basketbolculardan Başkan Tütüncü'ye Ziyaret - Son Dakika


Advertisement