Engelli Basketbolculardan Valiliğe Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Engelli Basketbolculardan Valiliğe Ziyaret

Engelli Basketbolculardan Valiliğe Ziyaret

Uluslararası Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonu Dünya Başkanı Orchard ve Avrupa Başkanı Berteling'i Antalya valiliğini ziyaret etti.

17.04.2013 15:58  Güncelleme: 16:05

Uluslararası Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonu (IWBF) Dünya Başkanı Maureen Orchard ve Avrupa Başkanı Jan Berteling'i Antalya valiliğini ziyaret etti.

Antalya Vali Vekili Fuat Ergün, Dünya ve Avrupa şampiyonalarının yapılacağı aday iller arasında yer alan Antalya'da incelemelerde bulunmak üzere kentte Uluslararası Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonu (IWBF) Dünya Başkanı Maureen Orchard ve Avrupa Başkanı Jan Berteling'i makamında kabul etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Antalya hakkında biilgi veren Vali Vekili Ergün, Dünya ve Avrupa şampiyonalarının Antalya'da yapılması için işbirliği ve desteğe hazır olduklarını ifade etti.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) tarafından ülkemize davet edilen Orhard ve Berteling de, incelemelerden çok memnun ayrıldıklarını, spor tesislerini, otelleri çok beğendiklerini belirterek Antalya'da da uluslararası turnuvalar yapılabileceğini dile getirdiler.

(SÇ-Sç-Y)

17.04.2013 15: 48: 16

TSI

NNNN - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engelli Basketbolculardan Valiliğe Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement