Engellilerden Engelsiz Şiir Gecesi - Son Dakika
Yerel

Engellilerden Engelsiz Şiir Gecesi

Engellilerden Engelsiz Şiir Gecesi

Sakarya Kent Konseyi Engelli Meclisi Kültür sanat komisyonu engelsiz duygu gecesi ve hayat çiçek açıyor şiir ve müzik dinletisi gecesi geniş katılımla gerçekleşti.

09.02.2014 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Kent Konseyi Engelli Meclisi Kültür sanat komisyonu engelsiz duygu gecesi ve hayat çiçek açıyor şiir ve müzik dinletisi gecesi geniş katılımla gerçekleşti.

Adapazarı İlçesinde bulunan Büyükakten Kültür merkezinde gerçekleşen programa Sakarya Ortapedik Engelliler Derneği Başkan Yardımcısı Selim Özen, CHP Serdivan Belediye Başkan Adayı Atilla Albuyur, MHP Adapazarı Belediyesi Başkan Adayı Ahmet Tufan Demircioğlu, CHP Arifiye Belediye Başkan Adayı Zehra Gök, Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem ve bir çok davetli katıldı.

Program Ortapedik Engelliler Derneği Başkan Yardımcısı Selim Özen açılış konuşmasıyla başladı. Özen, "Sakarya Kent Konseyi engelli meclisi Kültür sanat komisyonu engelsiz duygu gecesi ve hayat çiçek açıyor şiir ve müzik dinletisi gecesi için bir araya geldik. Ben sonradan engelli oldum. Yaşamımı tekerlekli sandalye ile idam ettirmeye başladım. Çok kolay bir süreçten geçmedim. Hayatım engelli bireylerin yaşamını nasıl kolaylaştırabilirim diye bu alanda çalışmalarıma başladım. ve hayatımın tümü onlar oldu. Onun çerçevesinde bu gece düzenlendi. Sakarya kent konseyi yerel yönetimler yasası gereği STK'lar sosyal yaşamın içerisinde inisiyatif alarak sorunların çözümü noktasında ortaya koyabilecek yaklaşımları en doğru biçimde ortaya koyabilmektir. Herkesin toplum içersinde var olabilmesi adına oluşmuş bir yapı. Bizim yapımızda farklı STK'lardan oluşuyor. Yerel yönetimlerin yapmış olduğu hizmetlerin şehir yaşamında karşılaşmış olduğumuz sorunları doğru yaklaşımlar koyabilmek adına bu yapı oluşmuştur. Bizim bu akşam gerçekleştirmiş olduğumuz Sakarya kent konseyi engelli meclisi olarak engelsiz duygu gecesi düzenlemek istedik. Geniş bir katılım oldu. Katılan herkese teşekkür ederim " dedi.

Konuşmaların ardından engelli vatandaşların yazdığı şiirler okunurken oldukça duygulu anlar yaşandı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engellilerden Engelsiz Şiir Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement