Engin Berberoğlu'nun Adaylığı Kesinleşti - Son Dakika
Yerel

Engin Berberoğlu'nun Adaylığı Kesinleşti

Engin Berberoğlu\'nun Adaylığı Kesinleşti

Yerel seçim tarihi yaklaştıkça siyasi tansiyon iyice yükselirken, Kuşadası’nda 6 aday adayının bulunduğu Kuşadası AK Parti’de eski belediye başkanlarından Engin Berberoğlu’nun AK Parti’den Kuşadası Belediye Başkanlığı adaylığının kesinleştiği ve yakında adaylığının resmen açıklanacağı öğrenildi.

16.01.2014 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yerel seçim tarihi yaklaştıkça siyasi tansiyon iyice yükselirken, Kuşadası'nda 6 aday adayının bulunduğu Kuşadası AK Parti'de eski belediye başkanlarından Engin Berberoğlu'nun AK Parti'den Kuşadası Belediye Başkanlığı adaylığının kesinleştiği ve yakında adaylığının resmen açıklanacağı öğrenildi.

Aralarında CHP'den iki dönem belediye başkanlığı yapan Engin Berberoğlu'nun da bulunduğu toplam 6 kişi AK Parti'den belediye başkan adayı olmak için aday adayı olarak başvuruda bulunmuştu. Seçimlere kısa süre kala aday belirleme süreci hızlanırken, AK Parti Kuşadası Belediye Başkan aday adaylarından Behcet Alp'in istifa etmesinin ardından Engin Berberoğlu'nun aday olduğu duyuldu.

İstifasının ardından açıklama yapan aday adayı Behcet Alp, aday adaylığını açıkladıktan sonra geçen süre zarfında İlçe Başkanı Ali Kara'nın çalışmalarını engellediğini iddia ederek "Temiz siyaset, yeni bir Kuşadası sloganı ve iradesiyle yaptığım çalışmalar, kendisini rahatsız etti. Bugüne kadar yılmadım, hep mücadele ettim, sabrettim, azmettim. Fakat en sonunda anladım ki, yarın aday olduğumda, kendisi orada olduğu sürece seçim çalışmalarımda da aynı tutum ve tavırlarını devam ettirecek. Onun haksız ve hukuksuz davranışlarına daha fazla tahammül edemedim" ifadelerine yer vererek ilçe başkanı Ali Kara'yı eleştirdi.

Suçlamalara muhatap olan AK Parti ilçe Başkanı Ali Kara ise Behçet Alp'in iddialarının doğru olmadığını belirterek, "Süreç boyunca tüm aday adaylarına eşit mesafede davrandık. Behçet Alp'in iddiaları doğru değil" diye konuştu. Bu arada, 6 aday adayının bulunduğu Kuşadası AK Parti'de, eski belediye Başkanı Engin Berberoğlu'nun adaylığının kesinleştiği öğrenildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engin Berberoğlu'nun Adaylığı Kesinleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement