Erdemir Anadolu Lisesi Halk Oyunları Ekibinden, Akdeniz'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Erdemir Anadolu Lisesi Halk Oyunları Ekibinden, Akdeniz'e Ziyaret

Erdemir Anadolu Lisesi Halk Oyunları Ekibinden, Akdeniz\'e Ziyaret

Zonguldak Erdemir Anadolu Lisesi Halk Oyunları Hocası Serkan Akgün ve öğrenciler, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz’i ziyaret etti.

28.05.2014 13:02

Zonguldak Erdemir Anadolu Lisesi Halk Oyunları Hocası Serkan Akgün ve öğrenciler, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz'i ziyaret etti.

30 Mayıs'da Adana'da yapılacak olan Türkiye Finallerine gitmeden önce Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz'i ziyaret ettiklerini belirten Zonguldak Erdemir Anadolu Lisesi Halk Oyunları Hocası Serkan Akgün, "Bende desteklerinden dolayı müdürümüze teşekkür ediyorum. Bizlere ilgi alaka gösteriyorlar. Bizde elimizden geleni en iyi şekilde yapacağımızı ben kendilerine sözünü veriyoruz. Zonguldak ve okulumuz için gerekenin en iyisini yaptık, çalıştık. Hakkımızı alacağımızı düşünüyorum ben" dedi.

Ardından ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz ise "İnşallah orada da derece yaparsınız. Güzel bir ekibe sahipsiniz ve koreografi olarak da beğeniyorum sizleri. Zonguldak'ta da Serkan Hocam da folklor konusunda lokomotif görevler yapıyor bu aralar. Hepinize başarılar diliyorum. Son birkaç yılda Zonguldak'ta hemen hemen tüm branşlarda bir gelişme söz konusu. Folklorda da bir gelişme söz konusu. Dolayısıyla güzel bir branş. Kostümle ile ilgili de kulübünüze de bir destek sağlanacak. Hocam da kostümle ilgili ise o imkanı sağlamış olacak. Derece çıkabilir diye düşünüyorum. Burada asolan şu derece önemli bizim için ama aslen sportmence yarışmak. Asolan kendimizi geliştirmek. Ama bu arada derecede çıkarsa memnun oluruz. İnşallah ilimize iyi bir sonuçla gelirsiniz" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdemir Anadolu Lisesi Halk Oyunları Ekibinden, Akdeniz'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement