Erdoğan: "Besni'ye Kemal Tabak Kız Lisesi Yapılacak" - Son Dakika
Yerel

Erdoğan: "Besni'ye Kemal Tabak Kız Lisesi Yapılacak"

Erdoğan: "Besni\'ye Kemal Tabak Kız Lisesi Yapılacak"

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, 2010 yılında yıkılan YİBO’nun yerine, 200 kişilik pansiyonu ile birlikte 24 derslikli Kemal Tabak Kız Lisesinin Adıyaman’ın Besni ilçesine yapılacağının müjdesini verdi.

03.02.2014 15:25

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, 2010 yılında yıkılan YİBO'nun yerine, 200 kişilik pansiyonu ile birlikte 24 derslikli Kemal Tabak Kız Lisesinin Adıyaman'ın Besni ilçesine yapılacağının müjdesini verdi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, "Besni'mize hizmet etmiş Kemal Tabak Bey'in isminin verildiği YİBO 2010 yılında yıkılmıştı. Onun adını biz yaşatacağız dedik. Milli Eğitim Bakanı ile görüştüm, yerelden işlemleri tamamladık. Kalkınma Bakanlığından da onayı aldık. İnşallah yıkılan YİBO'nun yerine 200 kişilik pansiyonu ile beraber 24 derslikli Kemal Tabak Kız Lisesini biz yapacağız. Şu anda Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Başbakanlıktan izin talep ediyoruz. Bunları da bitirip TOKİ'ye teslim ediyoruz. Besni'ye tam 454 konut, Ticaret Merkezi Camisi ve 24 derslikli İlkokulu ile beraber bu çalışmayı da ilçemize kazandıracağız. Şimdiden Besni'ye hayırlı olsun" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdoğan: 'Besni'ye Kemal Tabak Kız Lisesi Yapılacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement