Erenler'de Yeni Duble Yol Hizmete Girdi - Son Dakika
Yerel

Erenler'de Yeni Duble Yol Hizmete Girdi

Erenler\'de Yeni Duble Yol Hizmete Girdi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Erenler Belediyesinin ortaklaşa yaptığı çalışmalarla tamamlanan duble yol, trafiğe açıldı.

14.01.2014 16:56  Güncelleme: 16:06

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, ilçedeki trafik yoğunluğunun yeni yolla rahatlayacağını bildirdi.

Kentteki trafik yoğunluğunu azaltmak adına önemli çalışmalar yürüttüklerini vurgulayan Toçoğlu, "Daha önce hizmete aldığımız 2 bin 200 kilometrelik Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı, bölgede önemli bir ihtiyacı karşıladı. Sahip olduğu bisiklet ve yaya yolları, köprü geçişi, hemzemin geçidi ve peyzajıyla yüksek standartlarda olan bulvarımızın bir örneğini de Erenler'de uyguladık. Erenler'de bin 750 metrelik bölünmüş yolu vatandaşımızın hizmetine aldık" ifadelerini kullandı.

Yeni yolda, bisiklet kullanıcılarının da düşünüldüğünü aktaran Toçoğlu, "Çalışmamız kapsamında, Murat Soğancıoğlu ve Yavuz Selim caddelerine 3,5 kilometrelik bisiklet yolu kazandırdık. Karasu kavşağı ile İlhan Aras ve 1060 numaralı caddeleri birbirine bağlayan arterimiz, modern görünümüyle Erenler'e çok yakıştı" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erenler'de Yeni Duble Yol Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement