Ersin Danış, AK Parti'den Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Ersin Danış, AK Parti'den Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Ersin Danış, AK Parti\'den Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinin tanınan iş adamlarından Danış Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Danış, AK Parti’den Tekirdağ Miletvekili Aday Adaylığı’nı açıkladı.

19.02.2015 16:01

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinin tanınan iş adamlarından Danış Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Danış, AK Parti'den Tekirdağ Miletvekili Aday Adaylığı'nı açıkladı.

Danış'ı aday adaylığı açıklamasında Belediye Meclis Üyesi Dr. Remzi Garip, Aday Adayları Oktay Dede ve Ömer Karadeniz ile sendikacı Murat Koçak da yalnız bırakmadı. Ersin Danış'ın aday adaylığı programında konuşma yapan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe "Çerkezköy'den ve bölgemizden her gün aday adaylığını açıklayan arkadaşlarımız bizleri ziyaret ettikçe bizler mutlu oluyoruz. Tekirdağ'ımızdan 6 milletvekili istiyoruz. Bölgemizden de en az bir milletvekilini Ankara'ya göndermek istiyoruz. Aday adayı olan arkadaşlarımızın her biri gönüldaşımız, her biri Tekirdağımız'a, ülkemize hizmet etmek için yola çıkıyor. Ankara'da bizleri en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz. Aday adaylığını açıklayan Ersin Danış'a da başarılar diliyor ve hayırlı olsun diyorum" dedi.

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ersin Danış, Ak Parti'nin 12 yıllık iktidarında küresel güç haline geldiğini ifade ederek, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun yanında yeni Türkiye yolunda Ak sevdalıların bu kutlu yürüyüşü engellenemez bir sele dönüşmüştür. Bu Türkiye'nin küresel bir güç haline dönüşmesinin ayak sesleridir. Ak Parti gönüldaşları olarak ayak seslerimiz tüm dünyada yankılanmaktadır. Bu selde bir damla nispetinde yer almak için bu kutlu yola çıktım. Allah utandırmasın, Allah bu uğurda hepimizin yolunu açık etsin. Herkesçe kabul edilen bir gerçek var ki bu da Ak Parti'nin 12 yıllık iktidarında Türkiye'mizin çağ atladığı ve hızlı adımlarla Dünya'da engellenemez küresel güç haline geldiğidir. Ancak bu ilerlemenin önünü kesmek isteyen iç ve dış güçlere inat, davamızın kurucu lideri Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ve partimizin bilge lideri Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun millet olarak, Ak Parti teşkilatları olarak, millete hizmet yolunda tüm gücümüzle arkasında durmaya devam edeceğiz" ifadelerini kaydetti.

25'inci dönemin zor bir süreç olacağını dile getiren Danış, "Bu zor süreci kolaylaştırmanın yolu mecliste çok sayıda milletvekili ile AK Parti'mizin temsil edilmesidir. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız bizlerden 400 milletvekili istiyor. Bunun için de Tekirdağ'a 2 milletvekili yetmez, bu sayıyı en az 4 yapmalıyız" açıklamasında bulundu.

"VAR GÜCÜMLE ÇALIŞACAĞIMA HALKIMIN ÖNÜNDE SÖZ VERİYORUM"

Danış konuşmasının devamında, "Rabbim inşallah bu yolda, bu kutlu davada, bizlerle beraber, siz teşkilatlarımızla beraber yeni Türkiye'nin kurulmasında görev almayı nasip eder. Bu uğurda başarmak için elimden geleni yapacağıma, var gücümle çalışacağıma siz değerli teşkilat mensubu arkadaşlarım, Ak Parti sevdalıları ve halkımın önünde söz veriyorum. Son olarak Ankara'ya Allah nasip eder, sizler de beni layık görüp yollarsanız, sizlerin orada temsilcisi olacağıma, AK Partili gönüldaşlarını, milletini unutan vekil değil, 7 gün 24 saat sizlere hizmete hazır, sizlerle yürüyen Tekirdağ ve Türkiye'nin sorunlarını dert edinmiş bir hizmetkarınız olmaya söz veriyor ve Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığımı açıklıyorum" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ersin Danış, AK Parti'den Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement