Erzincan'da Yaşlılar Haftası Etkinlikleri Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Erzincan'da Yaşlılar Haftası Etkinlikleri Sona Erdi

Erzincan\'da Yaşlılar Haftası Etkinlikleri Sona Erdi

18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle Erzincan Belediyesi ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından "Bir Tatlı Tebessüm" adlı program düzenlendi.

25.03.2013 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle Erzincan Belediyesi ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından "Bir Tatlı Tebessüm" adlı program düzenlendi. Programda yaşlılara hak ettikleri değerin verilmesi vurgulandı.

Programa Erzincan Valisi Selman Yenigün, Belediye Başkan Yardımcısı i Seyfullah Kaban, Vali Yardımcısı Abdullah Çiftçi, Aile Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Galip Sökmen Erzincan 100. Yıl Atatürk Huzurevi sakinleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Programda konuşan Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kaban yaşlılar haftası nedeniyle düzenlenen program hakkında bilgi vererek yaşlılara hak ettikleri değerin verilmesi gerektiğini vurguladı. Erzincan Valisi Selman Yenigün ise,

geniş tecrübelere sahip olan yaşlı vatandaşların her türlü sevgi ve saygıyı hak ettiğini ifade ederek gençlere de tavsiyelerde bulundu. Vali Yenigün; "Ne mutlu sizlere ki olgun yaşlara geldiniz; belki yılların çilesini çektiniz, belki büyük sıkıntılar yaşadınız. Acı-tatlı anılarınız var, ama sizlerin çok geniş tecrübeleri var. Sizler çocuklar ve torunlar yetişirdiniz. Bu memlekete hayırlı olacak, bu memleketi daha ileriye götürecek evlatlar yetiştirdiniz. Sizler yıllar boyu çabaladınız, bu ülkeye emek verdiniz. Şimdi artık elinizin öpülmesini, sizlere

biraz tebessüm edilmesini, hal hatır sorulmasını beklemek sizin en doğal hakkınız ve gençlerin de siz büyüklere boyunlarının borcudur. Sizler onlar için çok şey yaptınız. Ömrünüzün önemli bir bölümünü onlara vakfettiniz, şimdi sıra onlardadır." dedi.

Konuşmaların ardından program yemek ve sohbetle sona erdi. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzincan'da Yaşlılar Haftası Etkinlikleri Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement