Erzincan Polisinden Seyyar Dinlenme Tesisi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Erzincan Polisinden Seyyar Dinlenme Tesisi

Erzincan Polisinden Seyyar Dinlenme Tesisi
24.10.2012 15:14

Erzincan'da trafik ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde, yaptığı yol uygulamasında, sürücülere bayram şekeri ikram ediyor.

Erzincan'da trafik ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde, yaptığı yol uygulamasında, sürücülere bayram şekeri ikram ediyor. Yolcuları araçlarından indirilerek, oluşturulan dinlenme noktasında çay ve kahve ikramında bulunuluyor.

Erzincan Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde yollarla çıkan sürücüleri dinlendirmek amacıyla yeni bir uygulama imza attı. Erzincan - Sivas Karayolu üzerinde kurulan seyyar dinlenme noktasında durdurulan araçlardan indirilen sürücülere öncelikle şeker ve kolonya ikram eden trafik ekipleri, daha sonra seyyar tesiste dinlenmeleri için çay ve kahve molası verdiriyor. Sürücülere çeşitli uyarılarda da bulunan trafik ekipleri, çeşitli broşürlerde veriyor.

Uygulamadan dolayı memnun olduklarını belirten araç sürücüleri, bayram tatili için saatlerce araç kullandıklarını, kısa molalar verdiklerini ancak, yapılan ikramlı denetimlerin her zaman devam etmesini istediler.

Erzincan Emniyet Müdür Yardımcısı Alaattin Akbaş, vatandaşların bayramı daha rahat ve huzurlu geçirebilmeleri için şehir merkezinde ve şehir girişlerinde tedbir ve denetimleri artırdıklarını söyledi. Bayram süresince polisin görev başında olacağının altını çizen Akbaş, uzun yolda araç kullanan sürücülere yönelik bayram öncesi kısa bir mola uygulaması başlattıklarını da kaydetti. Akbaş, "Burada uzun yoldan gelen araçları durdurarak, sürücülere şeker ve kolonyanın yanı sıra çay ve kahve ikramında bulunuyoruz. Amacımız, uzun süre araç kullanan sürücüleri dinlendirmek, böylelikle yorgunluk ve uykusuzluk nedeniyle meydana gelebilecek kazaların önüne geçebilmeyi amaç ediyoruz" dedi. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzincan Polisinden Seyyar Dinlenme Tesisi - Son Dakika


Advertisement