Erzurum Faik Güngör Ortaokulu, Ankara Robot Yarışmasında Büyük Başarı Elde Etti - Son Dakika
Yerel

Erzurum Faik Güngör Ortaokulu, Ankara Robot Yarışmasında Büyük Başarı Elde Etti

Erzurum Faik Güngör Ortaokulu, Ankara Robot Yarışmasında Büyük Başarı Elde Etti

Erzurum Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Faik Güngör Ortaokulu, Bilim Kahramanları Derneği tarafından düzenlenen First Lego League 3. Ankara Ortaokullar Arası Robot Yarışmasında büyük bir başarı gösterdi. Yarışmada Erzurum'u temsil eden Faik Güngör Ortaokulu Proje ekibi, değerler ve proje kategorilerinde önemli bir başarı elde etti. Yarışmada sadece devlet okulu olarak yer alan Faik Güngör Ortaokulu, Altın Koç ödülüne layık görüldü ve öğrencilere farklı ödüller takdim edildi.

16.03.2024 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Faik Güngör Ortaokulu, Bilim Kahramanları Derneği tarafından Ankara TED Üniversitesi kampüsünde gerçekleştirilen First Lego League 3. Ankara Ortaokullar Arası Robot Yarışmasına katılıp büyük bir başarı gösterdi.

Robot, değerler ve proje olarak üç kategoride yapılan yarışmada Erzurum'u temsil eden Faik Güngör Ortaokulu Proje ekibi önemli bir başarı elde etti. Yüze yakın özel okulun yarıştığı yarışmada devlet okulu olarak sadece Faik Güngör Ortaokulu yer aldı. Yarışmanın sonunda Faik Güngör Ortaokulu Bilişim Öğretmeni aynı zamanda okul proje yürütücüsü Tuba Kaçanoğlu, Altın Koç ödülüne layık görülürken projede yer alan öğrencilere ise farklı ödüller takdim edildi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzurum Faik Güngör Ortaokulu, Ankara Robot Yarışmasında Büyük Başarı Elde Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement