Erzurum'un Ygs Başarısı - Son Dakika
Yerel

Erzurum'un Ygs Başarısı

Erzurum\'un Ygs Başarısı

2104 YGS’de Özel Aziziye Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri büyük bir başarı göstererek hem Erzurum hem de Türkiye’de gurur duyulacak derecelere imza attılar.

02.04.2014 15:55

2104 YGS'de Özel Aziziye Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri büyük bir başarı göstererek hem Erzurum hem de Türkiye'de gurur duyulacak derecelere imza attılar.

Fen Lisesi öğrencilerinden Ömer Faruk Poyraz YGS-4 puan türünde Türkiye 14.sü, YGS-3 puan türünde Türkiye 25.si, YGS-5 puan türünde Türkiye 69.su oldu.

Anadolu Lisesi öğrencilerinden Ömer Faruk Karaca YGS-5 puan türünde Türkiye 58.si, YGS-6 puan türünde Türkiye 63.sü, YGS-3 puan türünde Türkiye 84.sü olmayı başardı.

Fen Lisesi öğrencisi Şeymanur Kiki ise YGS-2 puan türünde Türkiye 74.sü, YGS-1 puan türünde Türkiye 90.sı oldu.

Türkiye geneli sıralamada ilk 100'de 3 farklı öğrenci 8 farklı edece elde ederken, yine Türkiye geneli sıralamada ilk 1000'de 8 farklı öğrenci toplam 38 derece elde etti.

Özel Aziziye Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Hasan Basri Tokcan, " Aziziye Koleji olarak her yıl ÖSYM sınavlarında öğrencilerimizin gösterdikleri başarılar bizleri mutlu ettiği gibi bu yıl da hepimizi sevindirmiştir. 2014 YGS'deki başarılarımız geçen yıllara göre çok daha yüksek olmuştur. Öğrencilerimizin aynı başarıları LYS'de de göstereceklerine canı gönülden inanıyoruz. 2013 Türkiye LYS 1.liğini bu sene de Erzurum'a kazandırmak istiyoruz. Bu başarılarda emeği geçen tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Ayrıca değerli basın mensuplarına da katılımları için teşekkür ediyorum." - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzurum'un Ygs Başarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement