Erzurum Valisi ve eşi, koruma altındaki çocuklarla iftar yaptı - Son Dakika
Yerel

Erzurum Valisi ve eşi, koruma altındaki çocuklarla iftar yaptı

Erzurum Valisi ve eşi, koruma altındaki çocuklarla iftar yaptı

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi ve eşi Azime Çiftçi, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Kardelen Çocuk Evi'nde kalan koruma ve bakım altındaki çocuklarla iftar yaptı. İftara Vali Yardımcısı Mustafa Berk Çelik ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Aykut da katıldı.

28.03.2024 10:03

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi ve eşi Azime Çiftçi, iftarlarını Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Kardelen Çocuk Evi'nde kalan koruma ve bakım altındaki çocuklarla yaptı.

Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü uhdesinde 6 kız öğrenciye yuva olan Kardelen Çocuk Evi'ndeki iftara, Vali Yardımcısı Mustafa Berk Çelik ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Aykut da katıldı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzurum Valisi ve eşi, koruma altındaki çocuklarla iftar yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement