Esenyurtlu Gençler Çanakkale'de - Son Dakika
Yerel

Esenyurtlu Gençler Çanakkale'de

Esenyurtlu Gençler Çanakkale\'de

Esenyurt Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi tarafından ilk yardım ve afet eğitimi alarak mahalle afet gönüllüsü olan gençlere, Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla Çanakkale gezisi düzenlendi. Gezide tarihe tanıklık eden gençler, Çanakkale Savaşı’nda canlarını ortaya koyan atalarımızın şehitliğini de ziyaret etti.

13.11.2023 13:56

Esenyurt Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi tarafından ilk yardım ve afet eğitimi alarak mahalle afet gönüllüsü olan gençlere, Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla Çanakkale gezisi düzenlendi. Gezide tarihe tanıklık eden gençler, Çanakkale Savaşı'nda canlarını ortaya koyan atalarımızın şehitliğini de ziyaret etti.

Esenyurt Belediyesi, Cumhuriyet'in 100. yılında mahalle afet gönüllüsü olan gençlere Çanakkale gezisi düzenledi. Olası afetlere karşı bilinçli ve hazırlıklı bir şekilde birlikte hareket edebilmek için Esenyurt Belediyesi Arama Kurtarma (ESAK) ekibi tarafından ilk yardım ve afet eğitimi alan gençler, düzenlenen gezide tarihe tanıklık etti. Atalarımızın canlarını ortaya koyduğu Çanakkale'de; Mecidiye ve Namazgah Tabyaları, Hastane Müzesi, Şehitler Abidesi, Anzak Koyu, 57. Alay Şehitliği, Şehitler Anıtı ve Conk Bayırı ziyaret edildi. Çanakkale Zaferi'nin yaşandığı toprakları gezme fırsatı bulan gençler, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'a teşekkür etti. ?

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Esenyurtlu Gençler Çanakkale'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement