Eski Büyükelçiye Afrika'dan Seçim Desteği - Son Dakika
Yerel

Eski Büyükelçiye Afrika'dan Seçim Desteği

Eski Büyükelçiye Afrika\'dan Seçim Desteği

Somali Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Ali Muhammed Ömer, AK Parti’den Bursa milletvekili aday adayı olan Dr. Cemalettin Kani Torun’a destek ziyaretinde bulundu.

18.02.2015 13:57

Somali Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Ali Muhammed Ömer, AK Parti'den Bursa milletvekili aday adayı olan Dr. Cemalettin Kani Torun'a destek ziyaretinde bulundu.

Resmi bir ziyaret dolayısıyla Türkiye'de bulunan Somali Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Ali Muhammed Ömer, milletvekili aday adayı Dr. Cemalettin Kani Torun'u ziyaret etti. Ömer, "Torun, Türkiye'nin 20 yıl aradan sonra Somali'de görev yapan ilk büyükelçisi oldu. Somali halkının en sıkıntılı zamanlarında yanında olarak iki ülke ilişkilerinin gelişmesinde çok önemli katkıları bulundu. Dr. Cemalettin Kani Torun'un aday adaylığı ülkesine yaptığı hizmetlerin sonucudur. Somali halkı olarak onunla gurur duyuyor ve milletvekili olmasını destekliyoruz" dedi.

2011 yılında dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'nın talimatıyla Somali Büyükelçisi olan Dr. Cemalettin Kani Torun, 3 yıllık başarılı hizmetlerinin ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu'na başdanışmanlık da yaptı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eski Büyükelçiye Afrika'dan Seçim Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement