Eski tip ehliyetler için son değiştirme tarihi 31 Aralık 2024 olarak belirlendi - Son Dakika
Yerel

Eski tip ehliyetler için son değiştirme tarihi 31 Aralık 2024 olarak belirlendi

Eski tip ehliyetler için son değiştirme tarihi 31 Aralık 2024 olarak belirlendi

İçişleri Bakanlığı, eski tip ehliyetlerin son değiştirme tarihini 31 Aralık 2024 olarak belirlediğini açıkladı. Eski ehliyet sahipleri, sağlık raporu alarak gerekli harçları yatırdıktan sonra Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüklerinden randevu alarak yeni ehliyetlerini kısa sürede alabilecekler. Yenilenmiş ehliyetlerin süresi 10 yıl olacak, ancak bazı ehliyet sınıfları için süre 5 yıl olarak belirlendi.

02.02.2024 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, eski tip ehliyetler için son değiştirme tarihi 31 Aralık 2024 olarak belirlendi.

İçişleri Bakanlığının X hesabından yapılan paylaşımda, eski tip ehliyetlerin son değiştirme tarihi 31 Aralık 2024 olarak belirlendiği belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Eski ehliyetlerin yenisiyle değiştirilmesi için sağlık raporu alıp gerekli harçlar yatırıldıktan sonra Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüklerimizden randevu alarak kısa sürede yeni ehliyet, verilen adrese kargolanıyor. Yenilenmiş ehliyetlerin süresi de 10 yıl olarak belirlendi. Ancak bazı ehliyet sınıfları için 5 yıl olacak." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eski tip ehliyetler için son değiştirme tarihi 31 Aralık 2024 olarak belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement