Eski Vekil Romanlarla Karşılıklı Göbek Attı - Son Dakika
Yerel

Eski Vekil Romanlarla Karşılıklı Göbek Attı

Eski Vekil Romanlarla Karşılıklı Göbek Attı

Manisa'nın Salihli ilçesinde geleneksel hale gelen Romanları Günü etkinliklerini piknik havasında gerçekleştirildi.

13.05.2014 09:33  Güncelleme: 09:31

Manisa'nın Salihli ilçesinde geleneksel hale gelen Romanları Günü etkinliklerini piknik havasında gerçekleştirildi. Etkinliğe katılan eski milletvekili ve Türkiye Yolsuzlukla Mücadele Derneği Kurucu Başkanı gazeteci yazar Tevfik Diker, romanlarla karşılıklı göbek atarak etkinliğe renk kattı.

Manisa eski Milletvekili ve Türkiye Yolsuzlukla Mücadele Derneği Kurucu Başkanı Tevfik Diker Salihli'de, Manisa Bölgesi Romanları Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Geliştirme Derneği tarafından organize edilen "Romanlar Günü" etkinliklerine katıldı.

Manisa Bölgesi Romanları Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Geliştirme Derneği tarafından organize edilen ve Salihli Belediyesi Fevzi Tüzünalp Parkı piknik alanında gerçekleştirilen "Romanlar Günü" etkinliklerine katılan Manisa eski Milletvekili ve Türkiye Yolsuzlukla Mücadele Derneği Kurucu Başkanı Tevfik Diker'e roman vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Manisa Bölgesi Romanları Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Geliştirme Derneği Başkanı Aslan Uğurçay, "Salihli'de geleneksel hale getirdiğimiz etkinliklerimizi bu yıl piknik havasında gerçekleştirdik. Etkinliklerimizde bizleri yalnız bırakmayan Manisa eski Milletvekili ve Türkiye Yolsuzlukla Mücadele Derneği Kurucu Başkanı Tevfik Diker'e katılımlarından dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Manisa eski Milletvekili ve Türkiye Yolsuzlukla Mücadele Derneği Kurucu Başkanı Tevfik Diker ise yaptığı konuşmada, "Salihli'de, Manisa Bölgesi Romanları Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Geliştirme Derneği tarafından organize edilen "Romanlar Günü" etkinliklerine katılmaktan mutluyum. Dernek Başkanınız Aslan Uğuçay sizlerin yaşadığı sorunları dile getirdi. En önemli sorunlarınız arasında işsizlik ve konut sorununuz yer alıyor. TOKİ kanalı ile Salihli'de sizler birer konut sahibi olabilirdiniz. Ne yazık ki yerel yönetimler bu soruna bir çözüm getirmemiş. İşsizlik sorunu sadece sizlerin değil genelde yaşanan bir sorun. Bir gazeteci- yazar olarak sizlerin sorunlarını Ankara'da ilgili birimlere ileteceğim" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından roman havaları çalındı. Roman kızları ve etkinliğe katılanlar göbek atarak oynarken, "Romanların etkinliği olur da oynamamak olmaz" diyen dernek üyesi bayanlar, Manisa eski Milletvekili ve Türkiye Yolsuzlukla Mücadele Derneği Kurucu Başkanı Tevfik Diker'i de oyuna kaldırarak karşılıklı göbek attılar. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eski Vekil Romanlarla Karşılıklı Göbek Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement