Eskil'de Tübitak Bilim Fuarı Açıldı - Son Dakika
Yerel

Eskil'de Tübitak Bilim Fuarı Açıldı

Eskil İlçesinde 32 projenin yer aldığı Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Bilim Fuarı düzenlenen törenle açıldı.

11.05.2014 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskil İlçesinde 32 projenin yer aldığı Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Bilim Fuarı düzenlenen törenle açıldı.

TÜBİTAK Bilim Fuarı Eskil Proje sorumlusu Aydın Dağlı, açılış töreninde yaptığı konuşmada, TÜBİTAK'ın fuara ve öğrencilere büyük katkılar sağladığını söyledi.

Fuarın Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK arasında imzalanan protokol kapsamında açıldığını belirten Dağlı, "Sosyo-ekonomik seviyedeki bölge okullarının bilimsel projelere eşit katılımın sağlanması amacıyla bu proje hazırlandı. Ayrıca araştırma tekniklerinin, bilimsel raporlamanın ve bilimsel sunum becerilerinin tabana yayılarak, genç bireylere kazandırılması bizler için çok önemli" dedi.

Fuarda, 7. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan ayarlanabilir topuklu ayakkabı, selden etkilenmeyen ev ve uyandıran yatak projeleri yoğun ilgi gördü.

Açılışa, Eskil Kaymakamı Mustafa İlhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Kılıçer ile öğretmen ve öğrenciler katıldı. - Aksaray

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eskil'de Tübitak Bilim Fuarı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement