Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin Şehit Aileleri ve Gaziler İçin Kurduğu Birim Faaliyete Geçti - Son Dakika
Yerel

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin Şehit Aileleri ve Gaziler İçin Kurduğu Birim Faaliyete Geçti

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi\'nin Şehit Aileleri ve Gaziler İçin Kurduğu Birim Faaliyete Geçti

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi (EBB), şehit aileleri ile gazilerin talep ve sorunlarının tek noktadan çözümünü sağlamak üzere Şehit Aileleri ve Gaziler Koordinasyon Birimi’ni faaliyete geçirdi.

16.03.2023 14:15  Güncelleme: 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi (EBB), şehit aileleri ile gazilerin talep ve sorunlarının tek noktadan çözümünü sağlamak üzere Şehit Aileleri ve Gaziler Koordinasyon Birimi'ni faaliyete geçirdi.

'18 Mart Şehitleri Anma Günü' ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108'inci yıl dönümü öncesi EBB Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in talimatıyla belediye bünyesinde yeni bir birim kuruldu. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği başta olmak üzere şehit yakınları ve gazilerden gelen talep üzerine Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'na bağlı Şehit Aileleri ve Gaziler Koordinasyon Birimi faaliyete geçirildi.

Birim, şehit aileleri ve gazilerin ilgili talep, öneri ve sorunlarını hızlı bir şekilde çözmek üzere çalışmalar yapacak. Sorumluluğunu kendisi de şehit kardeşi olan Fatih Desticioğlu'nun yürüttüğü birim, İstiklal Mahallesi Şair Fuzuli Caddesi No: 40'ta (Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Ek Hizmet Binası) faaliyetlerini yürütecek. Yetkililer, birime 0222 230 35 16 numaralı telefondan ulaşılabileceğini bildirdi.

Başkan Büyükerşen, şehit aileleri ve gazilere her zaman minnet duyduklarını belirterek, "Bu vatan için canlarını veren aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin emanetleri başımızın tacıdır. Kurduğumuz bu birim önemli bir görevi yürütecek. Her zaman şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanındayız. Onlar için ne yapsak azdır, hakları asla ödenmez. Her zaman onlara minnettarız" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin Şehit Aileleri ve Gaziler İçin Kurduğu Birim Faaliyete Geçti - Son Dakika


Advertisement