Eskişehir'de "Sağlık Çalışanı Kadınlara Yönelik Şiddetin Önlenmesi" Yürüyüşü - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'de "Sağlık Çalışanı Kadınlara Yönelik Şiddetin Önlenmesi" Yürüyüşü

Eskişehir\'de "Sağlık Çalışanı Kadınlara Yönelik Şiddetin Önlenmesi" Yürüyüşü

Eskişehir Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından “Sağlık Çalışanı Kadınlara Yönelik Şiddetin Önlenmesi” temalı yürüyüş gerçekleştirildi.

08.03.2015 13:36

Eskişehir Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından "Sağlık Çalışanı Kadınlara Yönelik Şiddetin Önlenmesi" temalı yürüyüş gerçekleştirildi.

"Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı" kapsamında Eskişehir Halk Sağlığı Müdürlüğü, toplumun düzenli fiziksel aktivite yapmaya teşvik edilmesi amacıyla düzenlediği sağlıklı yaşam yürüyüşlerine 2015 yılında da devam ediyor. "Sağlık Çalışanı Kadınlara Yönelik Şiddetin Önlenmesi" temalı yürüyüş etkinliği, Atatürk Caddesi Adalar Bulvarı girişinden başlayıp, Adalar Bulvarı Sağlık Müdürlüğü güzergahında son buldu.

Eskişehir Halk Sağlığı Müdürü Dr. Kadir Demirel, "Bütün kadınlarla birlikte sağlık çalışanı kadınlarımıza da uygulanan şiddetin son bulmasını temenni ediyoruz" diyerek, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"nü kutladı.

Etkinliğe katılanlara Halk Sağlığı Müdürlüğü'nce beyaz kaşkol dağıtıldı. Yürüyüşe İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Mumcu ve Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürü Sultan Murat Aydın ile birlikte kurum çalışanları da katıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehir'de 'Sağlık Çalışanı Kadınlara Yönelik Şiddetin Önlenmesi' Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement