Eskişehirspor Basın Sözcüsü Şahbaz: "Birlik ve Beraberlik İçinde Olmamız, Eskişehirsporumuz'u Daha Güçlü Kılacaktır" - Son Dakika
Yerel

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Şahbaz: "Birlik ve Beraberlik İçinde Olmamız, Eskişehirsporumuz'u Daha Güçlü Kılacaktır"

Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsu Erdal Şahbaz, birlik ve beraberlik içinde olmanın Eskişehirspor'u daha güçlü kılacağını söyledi.

03.01.2012 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsu Erdal Şahbaz, birlik ve beraberlik içinde olmanın Eskişehirspor'u daha güçlü kılacağını söyledi.

Şahbaz, yaptığı yazılı açıklamada, Eskişehirspor'un Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında aldığı sonuçlarla tarihi bir başarıya imza attığını belirterek, kırmızı-siyahlı takımın ligin ikinci yarısı için hazırlıklarını bugün tamamlayacağını kaydetti.

Eskişehirspor'un kamp dönemini istenilen doğrultuda ve çok verimli bir şekilde geçirdiğini ifade eden Şahbaz, şunları bildirdi:

"Yeni teknik direktörümüz Ersun Yanal'ın takıma uyum sürecinin çok hızlı olması ve camiayla bütünleşmesi yönetim kurulumuzu oldukça memnun ediyor. Ligin ikinci yarısında da aynı başarıyı hedefleyen takımımız, ilk maçına Beşiktaş ile deplasmanda yapacağı maçla başlayacak. Lig kendi içinde bir maraton olarak adlandırılsa da, bu sezon ilk defa uygulanacak olan play-off uygulamasıyla özellikle ikinci devre çok hızlı geçecek. Yaklaşık doksan günde maçlar bitecek. Lig bu yıl maraton olmak yerine, adeta bir sprint koşusuna benzeyecek. Camiamız ve taraftarımızla her zamanki gibi birlik ve beraberlik içinde olmamız, Eskişehirsporumuz'u daha güçlü kılacaktır."

- ESKİŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eskişehirspor Basın Sözcüsü Şahbaz: 'Birlik ve Beraberlik İçinde Olmamız, Eskişehirsporumuz'u Daha Güçlü Kılacaktır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement