Expo'da 23 Ağustos'ta Altyapı Çalışmalarının Temeli Atılacak - Son Dakika
Yerel

Expo'da 23 Ağustos'ta Altyapı Çalışmalarının Temeli Atılacak

AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, EXPO alanında incelemelerde bulundu.

15.08.2013 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, EXPO alanında incelemelerde bulundu.

Milletvekili Badak, partisinin Aksu İlçe Teşkilatı yöneticileri ile EXPO 2016 Antalya alanında inceleme yaptı. Badak, EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay ve EXPO yöneticilerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Alanda önümüzdeki hafta yapılacak temel atma ile ilgili bilgi veren Gülay, "Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve EXPO 2016 Antalya Ajansı Yönetim Kurulu Başkanımız Mehdi Eker'in katılımıyla 23 Ağustos'ta sedde, drenaj, sedde üstü yol ve Expo Gölü'nün temeli atılacak. Bu çalışmaları yıl sonuna kadar bitirip, alana ağaç dikmeye başlayacağız. İlk etapta 5 bin 910 ağaç dikilecek" dedi.

Badak ise EXPO 2016 Antalya'nın Aksu halkını heyecanlandırdığını, böyle büyük bir organizasyonun ilçeye sağlayacağı katkıyı bildiklerini ifade etti.

Gerek Aksu gerekse Antalya'dan birçok kişi ve sivil toplum kuruluşunun organizasyonla ilgili düşünceleri olduğunu dile getiren Badak, "23 Ağustos'ta başlayacak alt yapı çalışmasının 5 ay gibi kısa bir sürede bitirilecek olması memnuniyet verici. Ülkemizin üstlendiği en büyük organizasyonun şehrimizde yapılacak olması büyük bir fırsat. Turizm ile bir tarım şehri olan Antalya'ya Expo, büyük katkı sağlayacaktır. Expo'nun ülkemize yakışır bir şekilde gerçekleşmesi için tüm vatandaşlarımızın, şehrin dinamiklerinin elinden gelen desteği vermesi gerekir" diye konuştu. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Expo'da 23 Ağustos'ta Altyapı Çalışmalarının Temeli Atılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement