Eyüp Fatsa: "Ankara'dan Nasıl Hizmet Alınacağını Biliyorum" - Son Dakika
Yerel

Eyüp Fatsa: "Ankara'dan Nasıl Hizmet Alınacağını Biliyorum"

Eyüp Fatsa: "Ankara\'dan Nasıl Hizmet Alınacağını Biliyorum"

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Eyüp Fatsa, Ankara'dan nasıl hizmet alınacağını bildiğini söyledi.

01.11.2013 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Eyüp Fatsa, Ankara'dan nasıl hizmet alınacağını bildiğini söyledi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için AK Parti'ye resmi başvuru yapan eski Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, Fatsa basınıyla yemekli toplantıda bir araya geldi. Fatsa Belediyesi Atatürk Parkı Restorant'ta yapılan toplantıda konuşan Eyüp Fatsa, "Öncelikle insanımıza çok güveniyorum. Daha sonra da yaptığım hizmetler ve siyasetteki tecrübeme güveniyorum. Ordu'nun neye ihtiyacı olduğunu ve söz konusu ihtiyaçların Ankara'dan nasıl temin edileceğini biliyorum. Yıllarca Ordu halkıyla iç içe oldum. Onlarla sadece siyasi değil, aynı zamanda yürek bağı kurdum. Zaten yapılan anketlerde yüksek oranda tercih ediliyor olmam, bunu doğrulamaktadır. Bu noktada tevazuu gereksiz buluyorum. Çünkü ben, halkımızın gönlünde iyi bir noktada olduğumu görebiliyorum" dedi.

Büyükşehir olmanın Ordu'ya çok şey katacağından emin olduğunu söyleyen Eyüp Fatsa, yeni sistemde ilk olarak kaynak bakımından büyük bir rahatlama olacağını ve bunun hizmete dönüştürülmesi halinde gözle görülür bir sıçrama yaşanacağını belirtti. Fatsa, 30 Mart'tan sonra artık Ordu merkezden, en uzak mesafelerden biri olan Akkuş'a hizmet gitmeyeceğini, hizmetin o bölgede yapılacağını ve yerinden yönetim ve hizmetin bu sayede işleyeceğini vurguladı.

Eyüp Fatsa, nasip olması durumunda büyükşehir belediye başkanı olarak, öncelikle çalışmalara kırsaldan başlayacağını ve Ordu merkez, Ünye ve Fatsa'nın dışında kalan bölgelere pozitif ayrımcılık yapacağını kaydetti. Bunun siyasi bir risk taşıyabileceğini kabul ettiğini belirten Fatsa, söz konusu kent merkezlerinin rutin hizmetleri zaten alacağını hatırlatarak, "Bu noktada önemli olan, bölgeler arasındaki gelişmişlik uçurumunu en aza indirmektir. Mesela Ünye'de olanın Akkuş'ta da olmasını sağlamaktır. Fatsa'da olanın Korgan'da da olmasını sağlamaktır. Bunu yaparken elbette siyasi bir kan kaybı yaşanabilir. Ancak uzun vadede halkın sağduyusu doğruyu ve gayreti takdir edecektir. Olayın bu boyutu beni fazlasıyla heyecanlandırıyor. Bu heyecanımı Ordu halkıyla birlikte yaşamak ve paylaşmak istiyorum" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eyüp Fatsa: 'Ankara'dan Nasıl Hizmet Alınacağını Biliyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement