Fabrikasındaki Yangını Söndürdü Kalp Krizi Geçirdi - Son Dakika
Yerel

Fabrikasındaki Yangını Söndürdü Kalp Krizi Geçirdi

Bursa'da bir işadamı, tekstil fabrikasında çıkan ufak çaplı yangına müdahale ettikten sonra kalp krizi geçirip yaşamını yitirdi.

04.10.2013 08:42  Güncelleme: 08:46

Bursa'da bir işadamı, tekstil fabrikasında çıkan küçük çaplı yangına müdahale ettikten sonra kalp krizi geçirerek öldü.

Alınan bilgiye göre, Bursa- Yalova karayolunun geçtiği merkez Osmangazi ilçesi Panayır Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasında makinelerden birinin motoru kısa devre yapıp yanmaya başladı. İş yerindekiler ile fabrika sahibi Celil Çayla (50), yangın tüpleriyle köpük püskürterek çıkan yangını büyümeden söndürdü.

Müdahalenin ardından dışarı çıkmak isteyen Çayla, fabrikanın kapısının önünde fenalık geçirip düştü. Çalışanlar tarafından çağrılan ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Çayla, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Çayla'nın yangın sırasında yaşadığı korku ve heyecan nedeniyle kalp krizi geçirmiş olabileceği belirtildi.

Çayla'nın cesedi, inceleme için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Fabrikasındaki Yangını Söndürdü Kalp Krizi Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement