Fethiye Emniyet Müdürlüğüne 6 Yeni Araç Kazandırıldı - Son Dakika
Yerel

Fethiye Emniyet Müdürlüğüne 6 Yeni Araç Kazandırıldı

Fethiye Emniyet Müdürlüğüne 6 Yeni Araç Kazandırıldı

Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği bünyesinde kurulan önleyici hizmetler biriminde görev yapmak üzere 6 araç daha törenle hizmete girdi.

06.07.2013 09:26

Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği bünyesinde kurulan önleyici hizmetler biriminde görev yapmak üzere 6 araç daha törenle hizmete girdi.

Fethiye Güvenlik Hizmetlerini Destekleme Derneği öncülüğünde hayırsever vatandaşlar ve Karaçulha Belediyesi'nin destekleriyle Fethiye Emniyet Müdürlüğü'ne kazandırılan 2'si kiralık toplam 6 hizmet aracı sade bir törenle hizmete girdi.

Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği önünde yapılan törene Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Karaçulha Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık, CHP İlçe Başkanı Emrah Doğu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, Şoförler Odası Başkanı Hayri Topçu, daire amirleri, emniyet müdürlüğü personeli ve diğer davetliler katıldı. Yeni hizmete giren araçlarla Fethiye Emniyet Müdürlüğü'nün toplam araç sayısı 43'e yükselirken araçların hizmete girişteki kurdelesini Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Karaçulha Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, Şoförler Odası Başkanı Hayri Topçu, Güvenlik Hizmetleri Destekleme Derneği Başkanı Hakan Yılmaz ve Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık birlikte açtılar.

Törende Fethiye Güvenlik Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Hakan Yılmaz, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık ve Kaymakam Ekrem Çalık kısa birer konuşma yaparak hizmet araçlarının hayırlı olmasını dilediler.

Törende konuşan Fethiye Güvenlik Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Hakan Yılmaz, "Derneğimizin amacı ilçemizdeki güvenlik hizmetlerinin daha iyi ve modern şartlarda yerine getirilmesine yardımcı olmaktır. Bu doğrultuda hizmet binalarının fiziki şartlarının iyileştirilmesi, araç-gereç donanımının iyileştirilmesi bizim için çok büyük bir önem arz etmektedir. Derneğimizin gelirleri ilçemizde yaşayan yardımsever Fethiye halkının yaptığı yardımlardan oluşmaktadır. Yardımların bize ulaşmasında bizlere desteğini hiç esirgemeyen İlçe Emniyet Müdürümüze Derneğimiz adına teşekkür ediyorum. 7/24 bizlere hizmet veren güvenlik güçlerimize bugün yani 5 Temmuz günü saat 5'te 5 araç teslim edecektik ancak aracımız son anda 5+1 yani 6 oldu. Bugün bu 6 aracımızı Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğümüze teslim etmenin gururunu yaşıyoruz" dedi.

Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık ise "Fethiye İlçesine daha iyi nasıl hizmet verebiliriz diye düşünürken öncelikle önleyici hizmetler birimi oluşturalım istedik ve daha önceden mevcut imkanlarımız ile alınmış olan iki aracımızı acil olarak önleyici hizmet birimimizde görevlendirdik. Karaçulha Bölgesinin 2009 yılında polis bölgesi olması ile birlikte alanımız oldukça genişledi ve o bölgeye çok verimli bir şekilde hizmet veremediğimizi arkadaşlarımızla görüştükten sonra ortaya çıkan araç ihtiyacımız nedeniyle Dernek Başkanımız ile bunun bir değerlendirmesini yaptık ve bu araçlarımızı Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğümüze kazandırdık. Bu katkılarından dolayı Fethiye Halkına teşekkür ediyorum" derken Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık ise konuşmasında; "Hem devriye hizmetlerinde hem ihbar ve şikayet halinde olaylara en kısa sürede ulaşmak emniyetimizin en büyük hedefidir. Bu araçların hizmete sunulması ile birlikte de güvenlik güçlerimiz kendilerine bildirilen olaya çok daha kısa sürede müdahalede bulunacaklardır. Yani vatandaşa sunulan güvenlik hizmetleri seviyesi daha üst noktalara taşınmış olacaktır. Bundan dolayı emeği geçen herkesi kutluyorum" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından ise 6 aracın anahtarı araçların görevlendirildiği birimlerin görevlilerine alkışlar arasında teslim edildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fethiye Emniyet Müdürlüğüne 6 Yeni Araç Kazandırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement