Formasını 250 Kez Giydiği Hentbol Milli Takımına Veda Etti - Son Dakika
Yerel

Formasını 250 Kez Giydiği Hentbol Milli Takımına Veda Etti

Akdeniz Oyunları kapsamında İspanya ile yapılan maçta son kez forma giyen Serpil Soylu Çapar, hentbol milli takımına yaklaşık 20 yıl hizmet etmenin gururunu yaşıyor

01.07.2013 12:50

Akdeniz Oyunları kapsamında İspanya ile yapılan maçta son kez milli formayı giyen hentbolcu Serpil Soylu Çapar, milli takıma 20 yıl hizmet etmenin gururunu yaşıyor.

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüpoğlu, yaptığı açıklamada, Türkiye-İspanya karşılaşmasında son kez forma giyen Serpil Soylu Çapar'ın hırsı ve liderlik vasıflarıyla diğer sporculara örnek olduğunu söyledi.

Birçok başarıya imza atan sporcunun 10 yaşından beri hentbol ailesinin içinde olduğunu, yaklaşık 20 yıldır milli takıma hizmet ettiğini ifade eden  Eyüpoğlu, Çapar'ı federasyon başkanı olmadan önce de tanıdığını dile getirerek, "Hentbola büyük emeği olan Serpil, hırsı ve liderlik vasıflarıyla diğer sporculara model oldu. Serpil, Akdeniz Oyunları'ndan sonra milli takımdan ayrılacak. Öyle sanıyorum, sporu da bırakmak zorunda kalacak. Milli takımdan ayrılan her sporcu bizlerde burukluk bırakıyor. Serpil'in yolu açık olsun. O'nu unutmayacağız" dedi.

Serpil Soylu Çapar da milli takım sayesinde Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu'na (BESYO) girmeyi başardığını, ayrıca onlarca ülke gördüğünü ve çevre edindiğini kaydetti.

Uzun yıllar Üsküdar Belediyespor'da başarıyla forma giydiğini belirten Çapar, milli takımdan ayrılmanın kendisine zor geleceğini, arkadaşlarını özleyeceğini, ancak tüm milli maçları izlemeye çaba göstereceğini ifade etti.

Çapar, Akdeniz Oyunları gibi anlamlı bir organizasyonun ardından 250 kez formasını giydiği mili takımı bırakmasından dolayı da mutlu olduğunu vurgulayarak, kendine her zaman güvenen ve destekleyen milli takım antrenörleri ile Federasyon Başkanı Bilal Eyüpoğlu'na teşekkür etti. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Formasını 250 Kez Giydiği Hentbol Milli Takımına Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement